FENOMENALNI ASUS FONEPAD NOTE 6: Pametni telefon i tablet u jednom uređaju

Smešten na granici između tableta i telefona, Asus Fonepad Note 6 pruža najbolje od oba sveta. Dovoljno je mali da stane u džep i da se koristi jednom rukom, a opet dovoljno veliki da možete uživati u radu, filmovima i igranju. Ovaj model je u Gigatronu na neverovatnom popustu

  • 0

Asus Fonepad Note 6 sa prelepim dizajnom i još boljim ekranom od šest inča sa olovkom za lakše korišćenje, oduševiće svakoga ko se nađe u njegovoj blizini. Ovaj fenomenalni  pametni telefon sada je na sniženju u Gigatronu. Trenutna cena ovog modela je 37.990, i u ovoj akciji možete uštedeti 8.000 dinara.

Smešten na granici između tableta i telefona, Asus Fonepad Note 6 pruža najbolje od oba sveta. Dovoljno je mali da stane u džep i da se koristi jednom rukom, a opet dovoljno veliki da možete uživati u radu, filmovima i igranju. Prvo što će uočiti svako ko se nađe u blizini ovog impresivnog telefona je fantastični Super IPS+ ekran. Raskošna Full HD rezolucija (1920x1080 piksela) garantuje jasnu sliku, a jako pozadinsko osvetljenje omogućava dobru čitljivost i napolju gde ima dosta svetla.

Kao što se i iz samog imena ovog uređaja može naslutiti, deo Fonepad Note 6 je i olovka (stylus). Ona omogućava izuzetno precizan rad, hvatanje beleški i crtanje. Sama olovka nije dovoljna, pa je uparena i sa odgovarajućim softverskim rešenjima. Onog trenutka kad je izvadite iz ležišta, pokreće se SuperNote aplikacija, koja će vam omogućiti da zabeležite ideju, pre nego što je zaboravite.

Asus Fonepad Note 6 postiže impresivne performanse zahvaljujući Intel Atom Z2580 procesoru koja poseduje "Hyper-Threading" tehnologiju. Ona omogućava da svako jezgro izvodi po dve operacije istovremeno, pa se Dual-core Atom pretvara u virtualni Quad-core. Rezultat su impresivne performanse. Više informacija možete pročitati OVDE.

Gigatron je kao i uvek svojim kupcima maksimalno olakšao plaćanje. Bilo koji proizvod u preko 20 radnji ovog prodajnog lanca širom zemlje, možete kupiti na odloženo plaćanje do 300 dana bez kamate. Tu su takođe i instant krediti za iznose do 60.000 dinara za koje vam je potrebna samo lična karta.

Za više informacija posetite Gigatron.rs ili pozovite besplatni Call Centar na 0800 30 40 50

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA