MASS EFFECT: ANDROMEDA STIŽE 21. MARTA: Gejmeri spremite se za spektakl (VIDEO)

Mass Effect: Andromeda pojaviće se za Xbox One, PlayStation 4 i PC

  • 0

Razvojni studio BioWare otkrio je da će Mass Effect: Andromeda u Severnoj Americi biti objavljen 21. marta, dok će u Evropu stići dva dana kasnije.

PRVI TREJLER ZA NOVI MASS EFFECT JE STIGAO: Uživaćete u naredna 2 minuta!

Novi deo čuvene igrice biće smešten u Andromeda galaksiji, čime je osigurano da ona neće imati veze sa pričom komandanta Šeparda i njegovih pratilaca, već da će igrač imati ulogu istraživača koji je u potrazi za novim domom za ljudsku rasu.

Veličina sveta će biti četiri puta veća nego onaj u trećem delu Mass Effecta, a BioWare ima za cilj da stvori potpuno nove situacije za gejmere kojima će se testirati njihove borbene i pregovaračke veštine. Svetovi u igri su ogromni i prelepo dizajnirani.

Kolonizacija je glavni cilj igre, a u središtu iskustva će biti izbori igrača jer će gejmeri morati da pronađu načine za savezništvo sa vanzemaljcima i piratskim frakcijama kako bi postigli svoj cilj.

Rasa pod imenom Remnant će biti glavna u priči. Reč je o vanzemaljcima koji su iza sebe ostavili ruševine i tehnologiju koja se može sakupiti kako bi čovečanstvo preživelo.

Printskrin: Youtube/Mass Effect Printskrin: Youtube/Mass Effect

Takođe, promenjen je sistem borbe koji je sada dinamičniji nego u prethodnim delovima.

Mass Effect: Andromeda pojaviće se za Xbox One, PlayStation 4 i PC.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA