Otkriveno kakav ekran će imati novi iPhone, a praviće ga Apple-ov najveći rival

Ove informacije su došle direktno od Apple-ovih dobavljača

  • 2

U septembru stiže nova generacija iPhone-a, a prema najnovijim informacijama, Apple će u ovogodišnje modele po prvi put ubaciti OLED ekrane.

Novi iOS je stigao: Evo šta je sada promenjeno na vašem iPhone-u!

Naime, prema podacima koje je objavio japanski Nikkei, Apple je od Samsunga naručio 70 miliona savitljivih OLED panela koje planira da do kraja ove godine ugradi u svoje telefone.

Informacije su došle od Apple-ovih dobavljača, a govore i da je Samsung spreman da isporuči čak i do 95 miliona  panela u slučaju da kupci "polude" za novim iPhoneom.

Apple bi mogao da na tržište izbaci unapređene verzije sedmice, iPhone 7S i 7S Plus, kao i nešto ekskluzivniju, premium varijantu.

Oko naziva premium uređaja još se lome koplja, pa neki smatraju da će se on zvati iPhone 8, dok drugi navode imena poput iPhone X ili iPhone Edition.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Алексей

    7. april 2017 | 10:20

    Ha ha ha... kineski delovi, samsung ekran i deca robovi koja sklapaju "tehnološko čudo" pa šta tu treba više komentarisati...

  • DR

    10. april 2017 | 11:26

    A,inače, Samsung sklapaju sve sami Kineski intelektualci!????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA