KOLIKO LI ĆE POTRAJATI? PayPal opet omogućio primanje novca korisnicima u Srbiji

U septembru prošle godine "PayPal" je na svom zvaničnom sajtu uvrstio Srbiju među zemlje u kojima će ovaj servis biti celokupno omogućen od 8. oktobra, ali je ubrzo otkriveno da za to još uvek ne postoje odgovarajući uslovi

  • 6

"PayPal" je danas ponovo omogućio naplatu putem ovog servisa, što bi moglo da znači da korisnici iz Srbije od danas mogu da uživaju u njegovom punom kapacitetu. S obzirom da je pre par meseci bila slična situacija, pa je nakon tri dana otkriveno da je "PayPal" greškom proradio u Srbiji, još uvek treba sačekati zvanično obaveštenje.

Evo kako da primite novac preko PayPal-a (FOTO) (VIDEO)

U septembru prošle godine "PayPal" je na svom zvaničnom sajtu uvrstio Srbiju među zemlje u kojima će ovaj servis biti celokupno omogućen od 8. oktobra, ali je ubrzo otkriveno da za to još uvek ne postoje odgovarajući uslovi.

Na društvenim mrežama korisnici su primetili ovu opciju i navode da zaista funkcioniše.

Ukoliko se ispostavi da ovo nije greška i da nastavi da funkcioniše, to bi bila veoma dobra vest za domaći preduzetnički sistem, jer su se mnogi naši startapi registrovali u drugim zemljama upravo zbog onemogućenosti primanja naplata putem "PayPala".

Foto: Facebook Foto: Facebook

VEST GODINE: Pej Pal omogućio primanje novca u Srbiji!

Kreće naplata preko Pejpala u Srbiji od 8. oktobra!

"PayPal" je počeo u Srbiji da posluje u aprilu 2013. godine, a u julu ove godine omogućeno je da rezidenti preko tog servisa vrše naplatu iz inostranstva i plaćanje prema inostranstvu u devizama po osnovu prodaje, odnosno kupovine robe i usluga sa nerezidentima.

Prema "PayPalovom" sajtu (od oktobra 2014.) putem svojih "PayPal" naloga stanovnici Srbije moći će da primaju i šalju novac na ime prodaje robe ili pružanja usluga, primaju i šalju novac na ime Request Payment usluge, primaju i šalju novac od strane kompanija, profitnih i neprofitnih organizacija.

(Telegraf.rs / Izvor: startit.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr. za rock and roll

    13. april 2015 | 21:58

    U kulturnim zemljamq oni su boli glava.!!!! I da uplatite pogresno i da vas odrade sve sto treba je prijaviti u roku od 3 dana , novac ne ide nikuda. Pa cak i da ode prijavite vratice ga nazad. Provere sve i nadju prevaru 100 posto. Ne mozes ih preci. Pay pal 10 poena od 10 bar po meni!!

  • damaskino

    13. april 2015 | 22:37

    Godinama ga koristim na ebay-u. Fantazija! Nikad im ni sitnica ne promakne! Samo reči hvale za PayPal!

  • Dr. Mr.

    13. april 2015 | 22:31

    Jel zna neko kako da se promeni drzava u podacima,imam nalog odavno,ali posto nije bila Srbija na listi,stavio sam Bugarsku...ili ne postoji ta mogucnost,posto je ja nisam video nigde..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA