Ove funkcije Samsung Galaxy S6 smartfona može da ima i VAŠ TELEFON!

Iako će neke od ovih opcija zahtevati instaliranje određenih aplikacija ili kupovinu specijalnog dodatka, dobro je znati da se i stari pametni telefon može poboljašati funkcijama koje ima najnoviji "flagship" uređaj

  • 4

Svima je jasno da je novi Samsung Galaxy S6 vredan pažnje. Novi model čuvene južnokorejske kompanije dolazi sa gomilom odličnih funkcija, a neke od njih, verovali ili ne, može imati i vaš pametni telefon.

MANUELNE KONTROLE KAMERE I PANORAMSKI SELFIJI

Samsung ne samo da je hardverski pojačao kameru na novom S6 modelu, već je poboljšao i softver. Jedna od novih opcija je i manuelna kontrola kamere, a ova mogućnost se može dodati na većinu smartfona koji je nemaju. Panoramski selfi je takođe novi mod koji je mnoge ljude zainteresovao, a za ovu opciju postoji i aplikacija.

Aplikaciju PanoSelfie za iOS možete preuzeti OVDE, a Selfie 360 za Android OVDE.

MERENJE BROJA OTKUCAJA SRCA

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Za ovu opciju vam nije potreban dodatni hardver, već postoje aplikacije koje koristeći blic pouzdano mogu da izmere broj otkucaja vašeg srca. Sve što trebate da uradite jeste da postavite prst na blic i pokrenete aplikaciju.

Ukoliko želite da ovu funkciju dodate vašem smartfonu, predlažemo vam da preuzmete aplikaciju Runtastic heart rate monitor. Nju za Android besplatno možete preuzeti OVDE, a za iOS OVDE.

TEME 

Samsung je sa novom verzijom TouchWiz interfejs omogućio korisnicima da menjaju teme. Međutim, ovu opciju podržava veliki broj Android telefona. Postoji gomila aplikacija koje menjaju interfejs, a neke od najpopularnijih su definitivno Themer i Zooper Widget. Themer možete preuzeti OVDE, a Zooper Widget OVDE.

SMART MANAGER

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Vlasnici Samsung Galaxy S6 i S6 Edge telefona dobili su novu aplikaciju pod imenom Smart Manager. Ona korisnicima daje informacije o telefonu, nivou baterije, slobodnoj memoriji, količini RAM-a koji se koristi... Međutim, ova aplikacija zasnovana je na popularnom Clean Master-u koju već koristi veliki broj ljudi.

Clean Master besplatno možete preuzeti OVDE.

BRŽE PUNJENJE BATERIJE

Brzo punjenje baterije koje poseduju Galaxy S6 i S6 Edge rezultat je veoma moćnog punjača koji je uparen sa "pametnom" baterijom. Međutim, iPhone na primer ne dolazi sa tako jakim punjačem. Za ovaj problem postoji rešenje. Ukoliko iPhone punite punjačem od iPad-a na primer, baterija će se drastično brže napuniti.

BEŽIČNO PUNJENJE

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Nove Samsungove perjanice u sebi imaju ugrađen hardver koji omogućava bežično punjenje. Međutim, ova mogućnost se može dodati i na druge telefone uz pomoć specijalno dizajniranih futrola. Neki od modela za koje su napravljene specijalne futrole su Galaxy S5, Galaxy Note 4, ali i LG G3.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: phonearena.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gile

    23. mart 2015 | 21:56

    Sve ovo ima i moćni s5!!! Otkucaj srca neće raditi na telefonu koji nema ugrađen merač pored blica

  • Boris

    24. mart 2015 | 11:21

    Ako se uzme punjac od s6 oce li s5 moci da se puni 50% brze ne dosad?

  • veliki

    23. mart 2015 | 17:18

    Od svega samo su teme najbolje po meni

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA