Ako imate porodicu, ove aplikacije će vam DRASTIČNO OLAKŠATI život

Aplikacije koje se nalaze u nastavku će vam drastično olakšati svakodnevicu

  • 0

U porodici nije lako držati sve stvari na oku, ali ako imate smartfon u svom džepu, to je kao da imate sopstvenog asistenta. U nastavku vam donosimo nekoliko aplikacija koje će vam drastično olakšati život.

PUTUJTE KROZ BEOGRAD KAO PRAVI DŽEDAJ: Sve što vam je potrebno za to je OVA APLIKACIJA!

Bring 

Jureći as posla utrčali ste u prodavnicu i na brzinu kupili nekoliko stvari kojih ste mogli da se setite, ali je i suprug kupio neke od njih pa sad imate nekoliko vekni hleba, ali nemate mleka? Instalirajte Bring, pametnu i jednostavnu šoping listu koju će lako koristiti čak i deca.

Dovoljno je da izaberete simbole proizvoda koje treba kupiti, a kada je šoping obavljen ponovo je potrebno kliknuti na sliku i aplikacija će obavestiti ostale članove porodice šta ste kupili. Bring je besplatan i dostupan je za Android OVDE.

DogSync

Ako imate psa u kući, ova aplikacija će vam odlično doći. Pomoću nje ćete lakše moći da raspodelite ljubav i pažnju kako bi vaš pas bio zadovoljan. Kada obavite neku obavezu sa psom, štiklirajte to u aplikaciji i svi ostali ukućani će znati šta je urađeno. Takođe ćete u DogSync-u moći da pratite ko se najviše brine o kućnom ljubimcu. DogSync je dostupan za Android i iOS, a košta jedan, odnosno dva dolara u zavisnosti od platforme. Možete je preuzeti OVDE.

Foto: pixabay.com Foto: pixabay.com

Sleepwalker's Journey

Iako većina roditelja smatra da su video-igrice loše za decu, ponekad pokleknite pred izazovom i svi zajedno zaigrajte neku lepu igricu kao što je ova.

Moonboya je mesec kinuvši oduvao sa kreveta i sada hoda kroz snove. Potrebna mu je pomoć da se vrati u krevet, pa ga povedite kroz razne prepreke i raskrčite mu put rešavajući zagonetke u svetu mašte jer u igrici vi stvarate snove. Igrica je dostupna za iOS (2 dolara) i Android (1 dolar).

Cozi

Ova aplikacija-kalendar je idealna jer je možete podeliti sa ukućanima kako bi uvek i svugde znali šta tačno treba da uradite. Na jednom mestu se, pored termina obaveza, može nalaziti zajednička lista za kupovinu, ali i još puno toga što ima veze sa vašom porodicom. Preuzmite je OVDE.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Tweekaboo

Svi koji vole da čuvaju uspomene na male i velike događaje obožavaće ovaj lepo dizajnirani digitalni spomenar. Umesto upisivanja u šarene knjižice i beležnice, ubacite slike, beleške ili video-snimke u Tweekaboo. Sadržaj je moguće i podeliti putem društvenih mreža, a moguće je i dodati nove fotografija sa Dropboxa ili Instagram. Tweekaboo je dostupan za iOS OVDE.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: vecernji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA