≫ 

Uskoro više nećete moći da koristite Mozzila-u Firefox ako imate ovaj Windows

Danas ovaj pretraživač funkcioniše na kompjuterima koji su deceniju i više stari, ali čak i tim koji stoji iza Firefoxa ima svoje limite

  • 0

Mozilla Firefox od septembra 2017. godine više neće funkcionisati na računarima sa Windows XP i Vista operativnim sistemima.

UGROŽENI SVI KORISNICI FIREFOXA: Ovo odmah instalirajte, inače ste u velikoj opasnosti!

Danas ovaj pretraživač funkcioniše na kompjuterima koji su deceniju i više stari, ali čak i tim koji stoji iza Firefoxa ima svoje limite, piše "Engadget".

Mozilla će korisnike pomenutih operativnih sistema u martu 2017. godine početi da premešta na posebnu verziju programa koja će ih ograničiti na nove opcije i funckije koje će biti nekoliko verzija iza aktuelne.

Međutim, u septembru 2017. godine Mozilla će zvanično prestati sa objavljivanjem sigurnosnih update-ova za Firefox na XP i Vista uređajima.

To ne znači da će Mozilla Firefox prestati sa radom na ovim računarima, ali se određeni sigurnosni propusti neće popravljati pa će korisnici biti ranjivi, a takođe neće dobijati nove opcije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA