Vreme čitanja: oko 3 min.

Ima li Wiener AI potencijal za 10x povraćaja?

A. V.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Novi projekat koji se ističe na tržištu je WienerAI (WAI), inovativna inicijativa koja kombinuje kreativnost meme kulture sa moćnom veštačkom inteligencijom. Njihova nedavna početna ponuda koina prikupila je ogromnih 5,6 miliona dolara, što je izazvalo interesovanje investitora širom sveta

  • 0
WienerAI Foto: Promo

Sada, sa tim značajnim kapitalom na raspolaganju, očekuje se da će WAI uzdrmati tržište kada izađe na berzu. Svi su sa uzbuđenjem očekivali mogućnost da bi ovaj projekat mogao da generiše prinos 10 ili više puta. S obzirom na obećavajuću tehnologiju i entuzijazam investitora, mnogi su uvereni da će WAI biti ključni igrač u budućnosti kriptovaluta.

WienerAI mem koin sa moćnim alatima za trejding privlači pažnju investitora

WienerAI je trenutno jedan od najuzbudljivijih projekata u svetu meme koina pre nego što je i pokrenut. To nije samo još jedan mem koin. On sadrži ozbiljne alate preko prilagođenog trejding bota. WAI token pokreće ovog "vrhunskog sajber asistenta", pružajući pristup WienerAI-jevom interfejsu za trejding prilagođenom početnicima.

wienerai kripto Foto: Promo

Postavite svoje kriterijume za investiranje i WienerAI-jeva AI tehnologija će pretražiti tržište u potrazi za potencijalnim velikim pobednicima. Pri tome, pruža nepristrasnu analizu koja će podržati svoje preporuke.

Na primer, možete zamoliti WienerAI da pronađe DeFi koine sa niskim kapitalom sa velikim dnevnim obimom trgovanja. Robot će zatim skenirati tržište kako bi istakao najbolje moguće izbore i ponudio obrazloženje za svoje preporuke.

Međutim, korisnost se tu ne zaustavlja. WienerAI takođe omogućava brzu razmenu tokena na DEX-ovima tako da trejderi mogu brzo da iskoriste mogućnosti. Uskoro će čak imati i napredne funkcije zaštite od napada kako bi zaštitile trejdere od manipulacije narudžbinama.

Dodajte protokol za ulaganje koji nudi prinos od 241% godišnje i jasno je zašto "vojska kobasica" brzo raste.

Posetite Wiener AI

WienerAI pretprodaja osvaja srca investitora: Prikupljeno 4,4 miliona dolara

ICO WienerAI-ja dosad je bio pravi hit. U ovom pretprodajnom razdoblju investitori su požurili kako bi osigurali rani pristup izvornom WAI tokenima prije nego što se pojave na burzama. Rezultati su zapanjujući.

wienerai kripto Foto: Promo

U manje od dva mjeseca, WienerAI je već prikupio nevjerojatnih 5,6 milijuna dolara u pretprodajnim sredstvima iz svoje zajednice. Trenutačna faza pretprodaje nudi WAI tokene po cijeni od samo 0,000717 dolara po tokenu. Ta pristupačna cijena privukla je mnoge ulagače, s obzirom da su već kupili 65% ukupno dostupnih tokena tokom pretprodaje.

To samo potvrđuje sve veću popularnost WienerAI-ja. WienerAI privlači pažnju i na društvenim mrežama, s preko 11.400 pratitelja na Twitteru i 8.500 na Telegramu.

S 30% WienerAI-jeve ponude od 69 milijardi tokena namijenjenih pretprodaji, tim za razvoj osigurava da zajednica ima značajan udio u dugoročnom uspjehu projekta. To bi moglo biti od velike koristi za rane podržavatelje, pogotovo s obzirom na velika lansiranja DEX platformi koja su planirana nakon pretprodaje.

Posetite Wiener AI

WienerAI - Da li će ovo spajanje AI i meme kulture doneti desetostruki povraćaj investicija nakon lansiranja?

WienerAI se ističe kao kombinacija AI alata, meme kulture i impresivnih performansi pretprodaje, što postavlja važno pitanje. Može li ova inicijativa da generiše 10x povraćaj ulaganja (ili više) nakon zvaničnog pokretanja?

wienerai kripto Foto: Promo

Rani znaci sugerišu da je put ka tome popločan rastom. Prvo, WienerAI je prošao temeljnu reviziju pametnih ugovora od strane vodeće firme za bezbednost blokova, SolidProof. Time daju investitorima osećaj sigurnosti u integritet njihovog koda.

Pored toga, projekat je zauzeo impresivno treće mesto među svim tokenima na popularnoj ICO platformi ICOBench.

Sa sveprisutnom groznicom oko kriptovaluta zasnovanih na veštačkoj inteligenciji, interesovanje za WienerAI dalje raste. Na primer, valute kao što su NEAR i ICP postigle su tržišnu kapitalizaciju od nekoliko milijardi dolara za kratko vreme zahvaljujući podsticajima AI.

Prema CoinGeck-u, ukupna tržišna vrednost kriptovaluta fokusiranih na veštačku inteligenciju premašuje 40 milijardi dolara. Sa revolucionarnim AI trejding botom u rukama, WienerAI može postati sledeća velika zvezda u ovom sektoru.

S obzirom na rastuću zajednicu i pošteno raspoređene tokene, lako je razumeti entuzijazam koji okružuje WienerAI.

Ako tim uspe da održi ovaj zamah nakon lansiranja, WienerAI bi lako mogao da postigne rast cene od 10 puta, kao i mnogi mem koini pre njega.

Posetite Wiener AI

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA