Kako se popodnevna kafa sa prijateljima pretvorila u jednu od najpovoljnijih kupovina tehnike ikada

Dobar deo naše ekipe već duže vreme koristi Huawei uređaje, pa čim smo čuli za šta se sve nudi i po kojim cenama nije nam trebalo mnogo da se odlučimo...

  • 1
Huawei online shop Foto: Huawei

Pre neki dan, na kafi sa prijateljima, u razgovoru o svemu i svačemu počesmo da pričamo o tome kako, u poslednjih godinu - godinu i po dana, sve više stvari obavljamo putem interneta.

Dok nas, prošle godine, korona nije zatvorila u kuće, online plaćanje smo koristili samo kada bismo kasnili sa računima ili bi nas baš mrzelo da odemo do pošte ili banke. A onda, gotovo neprimetno, većina nas je počela da koristi internet kako za plaćanje računa, tako i za kupovinu najrazličitijih mogućih stvari. Nikada do tada nismo više naručivali hranu, knjige, garderobu... pa čak i laptop na kome ovo pišem sam kupio onlajn, a zbog toga sam i lep popust dobio.

A onda Kaća, inače jedna od onih osoba koje se uvek najteže i među poslednjima odlučuju za sve što ima veze sa korišćenjem novih tehnologija, iz tašne izvadi svoj novi telefon i trijumfalno ga stavi na sto.

Kaže, nije mogla da odoli kada je videla kolike popuste Huawei daje za kupovinu u svojoj online prodavnici. Kaže da se zainteresovala čim je na "fejsu" videla sjajne popuste i pogodnosti koje je Huawei od 12. jula pripremio, kako za sve ljubitelje svojih proizvoda, tako i za one koji će zahvaljujući ovoj akciji to postati.

Hauwei Mate 40 Pro online shop Foto: Hauwei

Inače, dobar deo naše ekipe već duže vreme koristi Huawei uređaje, pa čim smo do nje to čuli odmah smo otišli na Huaweishop.rs, da vidimo šta se sve nudi.

I bila je u pravu, popusti su zaista fenomenalni! Tokom promocije, koja traje sve do 25. jula, za kupovinu u iznosu većem od 15.000 dinara može ostvaruje se popust od 1.500 dinara. Za iznose preko 30.000 ostvaruje se ušteda od 3.000 dinara, dok se za kupovine u vrednosti većoj od 50.000 dinara račun umanjuje za 7.000 dinara.

U više nego zanimljivoj ponudi velikog broja uređaja po promo cenama, Đoletu i meni je za oko odmah zapao Huawei Watch GT pametni sat po ceni od samo 10.799 dinara. Međutim, kada smo se prijavili na Huaweishop.rs, na poklon smo dobili dodatni vaučer od 800 dinara, pa smo ovaj fenomenalni gedžet pazarili za  neverovatnih - 9.999 dinara!

I tako se naše popodnevno kafenisanje pretvorilo u veoma zanimljiv šoping "iz fotelje", za koga su svi ubrzo zaintresovali videvši da su cene za odlične uređaje više nego povoljne.

Kaća nije prestajala da hvali svoj Huawei P40 Lite, fotkajući nas njime dok smo mi pretraživali ponudu Huawei shopa, hvaleći se kako je za samo 200 evra kupila telefon koji sigurno vredi kao neki duplo skuplji modeli.

Huawei MateBook X online shop Foto: Hauwei

A osim telefona i satova, po promo cenama se može nabaviti i odličan Huawei MateBook D 14i i brojni drugi uređaji, do kojih se kombinovanjem tri aktuelne pogodnosti (promo cene, vaučera i popusta na kupovinu u iznosu većem od 50.000 dinara) mogu ostvariti zaista velike uštede.

I potpuno neplanirano, kafa se društvom se završila kako jedna od najboljih i najpovoljnijih kupovina tehnike ikada, složili smo se svi. Koliko smo u tome bili u pravu, uverite se i sami na Huaweishop.rs do 25. jula!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA