Red dot nagrada i poseban koktel slave dizajn Motorole razr 5G

Motorola je osvojila prestižnu Red Dot nagradu za dizajn svog revolucionarnog razr 5G smartfona

  • 0
Motorola Foto: Motorola

Internacionalni žiri dodelio je modelu razr 5G Red Dot priznanje koje oslikava najviši kvalitet dizajna. Od predstavljanja prošle godine, ovaj uređaj skrenuo je pažnju javnosti svojim revolucionarnim dizajnom, a sada je trud inženjera i dizajnera Motorole nagrađen velikim Red Dot priznanjem koje je rezervisano samo za najinovativniji dizajn.

Motorola stremi uvođenju inovacija oko dizajna i stvaranju uređaja koji ispunjavaju sve potrebe korisnika, ali donose i element iznenađenja i divljenja. Ova filozofija odnosi se na celokupan portfolio Motorola uređaja, ali je sada dodatno priznata zahvaljujući Red Dot nagradi koja slavi jedinstven dizajn na preklop modela razr 5G.

Razr 5G dizajniran je kako bi ljudima pružio najbolje iskustvo korišćenja koje pruža fleksibilni displej, ali i izuzetna portabilnost ovog uređaja. Svaka odluka prilikom stvaranja ovog modela bila je usmerena ka stvaranju predivnog uređaja sa totalno jedinstvenim, ali krajnje praktičnim principima dizajna: jednostavnost, iznenađenje i bogatstvo.

Motorola Foto: Motorola

- Osvajanje Red Dot nagrade za dizajn proizvoda je velika čast za nas, razr je poseban proizvod koji kombinuje nostalgiju i budućnost, proizvod koji je dizajniran da pokaže nove načine na koje možemo da komuniciramo sa telefonom. Red Dot nagrada je takođe refleksija pionirskog rada svih u Motoroli, stoji u saopštenju kompanije povodom nagrade.

Red Dot nagrada za dizajn uspostavljena je 1955. godine i dodeljuje se najboljim proizvodima svake godine. Žiri, koji čini oko 50 sudija, ponovo je bio iskren ideji Red Dot nagrada - "u potrazi za odličnim dizajnom i inovacijama“ prilikom dodele priznanja za 2021. godinu.

Internacionalni panel stručnjaka čine specijalisti iz brojnih sfera. Svi oni su pažljivo i detaljno ispitali svaki proizvod koji je bio deo takmičenja tokom procesa ocenjivanja koji je trajao nekoliko dana i koji je posmatrao kvalitet proizvoda, kao i njegovu ergonomičnost i dugovečnost.

Motorola Foto: Motorola

A kako bi proslavili ovu izuzetnu nagradu, tim Motorola Srbija osmislio je i poseban razr 5G koktel kojim je dodatno obeležen novi uspeh.

Baš kao i sam razr 5G, koktel donosi sofisticiranost bez suvišnih detalja i fokusira se na ukus i sam doživljaj napitka kako bi povećao uživanje.

Pogledajte sastojke za razr 5G koktel:

  • Mrvljeni led
  • Tekila
  • Kokta
  • Limeta

U čašu stavite mrvljeni led, potom dodajte tekilu i koktu po želji. Na kraju iscedite pola limete u čašu, a na rub čaše po vašem izboru stavite krišku preostale polovine kao dekoraciju.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA