OPREZ: Izlio se Dunav, obustavljen saobraćaj

- Usled obilnih kiša i velike količine padavina, došlo je do povećanja nivoa vode na reci Dunav i do prelivanja vode preko devijacije, tako da ista saobraćajnica nije bezbedna za odvijanje saobraćaja - navodi se u saopštenju JP Putevi Srbije

  • 0

Zbog izlivanja Dunava usled obilnih kiša, za saobraćaj je zatvoren deo puta Brza Palanka-Kladovo u mestu Milutinovac, a vozačima se preporučuje da koriste alternativne pravce, saopštili su danas Putevi Srbije.

Alternativni pravci za teretna i sva ostala vozila su putevi Kladovo - Klokočevac i Klokočevac-Negotin, dok putnička vozila mogu ići i putevima Kladovo-Porečki most, Porečki most - Miroč - Brza Palanka i Brza Palanka-Negotin.

- Usled obilnih kiša i velike količine padavina, došlo je do povećanja nivoa vode na reci Dunav i do prelivanja vode preko devijacije, tako da ista saobraćajnica nije bezbedna za odvijanje saobraćaja - navodi se u saopštenju.

Putevi Srbije su saopštili i da je na deonici Kosjerić - Požega, u mestu Pesak, pokrenuto klizište i da saobraćaj reguliše semaforska signalizacija naizmeničnim propuštanjem vozila, a apelovali su na sve učesnike u saobraćaju da poštuju privremenu saobraćajnu signalizaciju i ograničenje brzine, kao i da vožnju prilagode uslovima na putu.

(Telegraf.rs / Tanjug / Foto - Ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA