Predstavljanje stranih autora na Sajmu knjiga

Brojni sadržaji obeležiće ovaj sajamski dan, a najviše pažnje biće posvećeno predstavljanju stranih pisaca. Svoje knjige potpisuju David Albahari, Bora Đorđević, Milica Kralj, Ljiljana Habjanović Đurović...

  • 0
Beogradski sajam knjiga 2013 Foto: Tanjug/Filip Krainčanić

Peti dan Sajma knjiga obeležiće mahom predstavljanje stranih autora i predstavljanje inostranih književnih dela.

Već od dvanaest časova u Sali Borislava Pekića biće održana tribina"Živa antologija francuske poezije od XΙ do XX veka", a stihove će govoriti Dejan Čavić.

U istoj sali od četranaest časova biće predstavljen luksembrurški autor Gi Helminger povodom srpskog izdanja romana "Novi Brazil". Od šesnaest časova na istom mestu održaće se predstavljanje mađarskog autora Lasla Krasnahorkaia.

Na Tribini "Identitet i/ili sloboda" u savremenoj prozi koja će početi od 17 časova učestvovaće Srđan Srdić, Slobodan Tišma, Ivančica Đerić, Vladislava Vojnović i Bojan Babić.

Kao i prethodnih dana, posetioci ove manifestacije moći će da se druže sa brojnim piscima koji će na štandovima svojih izdavača potpisivati svoje knjige, a među njima su i  David Albahari, Bora Đorđević, Milica Kralj, Ljiljana Habjanović Đurović...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA