Ovaj robot-pas zaista "igra kao Džeger"

Frontmen legendarnih Rolingstonsa poznat je po svojim jedinstvenim pokretima na sceni, koje je robot Spot ovekovečio na jedinstven način

  • 0

Roboti kompanije Boston Dynamics više puta do sada su se dokazali kao izvrsni plesači i gimnastičari, sposobni da izvode gotovo neverovatne pokrete, ako i da se bez mnogo muke kreću i po najtežim terenima. Zato su i viđeni za izvršavanje vojnih i spasilačkih zadataka na teškim i nepristupačnim terenima, ali i kao izvrsni imitatori.

Najpoznatiji od njih, robot-pas Spot još jednom je to dokazao ovih dana, kada je američka kompanija objavila video u kome on zaista - "igra kao Džeger". Frontmen legendarnih Rolingstonsa poznat je po svojim jedinstvenim pokretima na sceni, koje je pokazao i u spotu za pesmu "Start Me Up". Njih je Spot, svojom više nego uspešnom imitacijom, uspeo da ovekoveči na zaista jedinstven način.

A osim samog Džegera, u spotu su se, u svom "robotskom izdanju" pojavili i njegovi drugovi iz benda Kit Ričards i Roni Vud. Kako legendarni Stounsi izgledaju u svojoj robotskoj verziji, pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA