Čuveni zec Jazz Jackrabbit se vratio: 90-ih smo odlepljivali za ovom igricom, a sada možemo da je igramo ponovo (VIDEO)

Original i nastavak, koji je izašao 1998. godine, već dugo nije bilo moguće nigde nabaviti, a u pomoć nostalgičarima je opet uskočio GOG

  • 2

Oni stariji gejmeri verovatno se sećaju čuvenog Jazz Jackrabbita. Platforma iza koje je stajao tadašnji Epic MegaGames izašao je 1994. godine, a jedan od glavnih ljudi koji su radili na igri bio je Klif Blezinski koji je postao poznatiji po radu na Unrealu, a mlađim igračima po serijalu Gears of War.

Igrali smo PacMan-a na Commodoru,Super Marija i druge retro igrice: I dalje su zabavne kao i pre 20, 30 godina!

U Jazz Jackrabbit-u nalazite se u ulozi zelenog zeca s crvenom trakom oko glave kojem je glavni zadatak da spase princezu Evu Earlong.

Original i nastavak, koji je izašao 1998. godine, već dugo nije bilo moguće nigde nabaviti, a u pomoć nostalgičarima je opet uskočio GOG.

Svi koji žele da se prisete detinjstva ili oni koji žele da vide kako su to platformeri na računarima izgledali sredinom devedesetih mogu kupiti obe igre po 10% nižoj ceni do 10. decembra.

Jazz Jackrabbit i Jazz Jackrabbit 2 prodaju se po ceni od 7,69 evra, a nastavak uključuje dodatan sadržaj u obliku JJ2+ moda na kojem su ljubitelji ovog ekscentričnog protagonista radili godinama. On se sastoji od proširenih "multiplayer" funkcionalnosti i modova, raznih ispravaka i alata koji omogućuju korišćenje i igranje sadržaja na kojem zajednica još uvek radi.

Više informacija o ovim igrama možete pronađi OVDE.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BIA

    2. decembar 2017 | 11:17

    Jao kad se setim ove igrice, hahaha stara dobra vremena

  • Hehh

    2. decembar 2017 | 16:26

    Dvojka ništa nije valjala. Prvi dio je nerealno dobar. Posebno bonus stage-ovi u pseudo-3D okruženju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA