≫ 

Maraja lumpovala sa novim dečkom, a svi su gledali u ogrlicu od 500.000 dolara koju je dobila od bivšeg verenika! (FOTO)

Maraja se u subotu veče provodila sa 13 godina mlađim plesačem Brajanom, ali su svi gledali u čoker oko njenog vrata koji je njenog bivšeg papreno koštao

  • 2
Maraja Keri i Džejms Paker, Foto: Profimedia/Mavrixphoto

Maraja Keri i Džejms Paker rastali su se pre više od godinu dana, a iako više nisu u ljubavi, pevačica i te kako voli skupocene poklone koji su joj ostali nakon razlaza.

Telohranitelj optužio Maraju Keri za seksualno zlostavljanje, i tvrdi da ga je zvala nacistom i skinhedom

To se videlo i u subotu veče, kada je Maraja uhvaćena u provodu sa novim dečkom, 13 godina mlađim Brajanom Tanakom, u "The Reserve" klubu u Los Anđelesu.

Foto: Profimedia/ Mega Agency

Foto: Profimedia/ Mega Agency

Povod za žurku bio je rođendan Flojda Mejvedera, a čim je Maraja sa novim dečkom došla na istu svima je za oko zapao "detalj" oko vrata. Reč je o ogrlici koju je pevačica 2015. dobila na poklon od bivšeg dečka, milijardera Džejmsa Pakera, i koja vredi neverovatnih 500.000 dolara!

Foto: Profimedia/ Mega Agency

Foto: Profimedia/ Mega Agency

Reč je o ogrlici sa potpisom  prestižne kuće "Van Cleef and Arpels", koja ima senzacionalnih 33,95 karata,naziv koji je dobila je "Olimpija", a deo je kolekcije "White Diamond High Jewellery".

Ovo je jedna od selekcija najbogatijih žena među kojima nema junakinje naše priče:

(Telegrafrs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA