≫ 

Bosa, mokra i nenormalno zgodna! Džej Lo proslavila 49. rođendan u nikad sitnijem bikiniju (FOTO)

Džej Lo slavila je 49. rođendan na plaži sa verenikom i prijateljima, mokra u bikiniju

  • 5
Dženifer Lopez, Foto: Profimedia/AKM-GSI

Nakon vruće slike iz teretane kojom je počastila sve pred svoj veliki dan, popularna pevačica Dženifer Lopez proslavila je 49. rođendan u onome u čemu zaista najbolje izgleda - u bikiniju!

Džej Lo je sa porodicom i prijateljima na Bahamima pa je rođendan provela na plaži, u minijaturnom bikiniju, a malo koja žena se može pohvaliti da joj stoji ovako kao slavljenici.

Kao da su u noćni provod krenuli: Džej Lo i njen dečko neočekivanim stajlinom privukli pažnju na utakmici, nema ko nije pogledao u njihovom pravcu (FOTO)

Džej Lo je pratioce na Instagramu počastila fotografijama sa proslave, a pevačica na njima pozira u bikiniju, mokra, što je obradovalo mnoge muškarce. Na fotografiji je i njen verenik Aleks Rdigez, kao i članovi porodice i prijatelji.

- Trenutna rođendanska situacija.. da - napisala je Dženifer.

 
A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Pevačici su ispod fotografije fanovi čestitali rođendan želeći joj sve najlepše, a njen verenik Aleks je na svom Instagram profilu podelio sliku na kojoj se Džej Lo smeje od uha do uha ispod koje joj je napisao emotivnu rođendansku čestitku.

- Kad smo bili deca, rođendani su bili uzbudljivi zbog svih poklona koje ćemo dobiti. Sada, prvo vidim kako se to promenilo za Dženifer i kako ona nalazi radost i deli je sa ostalima. Za nekog ko je daje sve od sebe 365 dana godišnje - za našu decu, familiju, svet. Nadam se da danas mi možemo da joj damo sreću koju zaslužuje. Volim te mnogo - napisao je Rodrigez.

 
A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

Četvrta sreća: Džej Lo pokazala verenički prsten:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA