≫ 

SRAMOTA! Emina Jahović snimala spot pored Save, pogledajte kakvo je ĐUBRE OSTALO na mestu snimanja na Novom Beogradu! (FOTO)

Pop pevačica u ponedeljak je sa svojim timom snimala spot za novu pesmu, a smeće koje su ostavili iza sebe razbesnelo je sve ljubitelje reke Save i Beograda

  • 48

Emina Jahović stigla je u Beograd kako bi snimila spot za novu pesmu koja uskoro treba da izađe, a lokacija na kojoj se video-klip snimao bio je tokom vikenda - Novi Beograd, u blizini Save. I ništa ne bi bilo neobično što je Eminin tim izabrao lokaciju pored savskog nasipa i čuvenih beogradskih splavova i sojenica, da nakon snimanja spota ekipa iza sebe nije ostavila BRDO ĐUBRETA KAO NA DEPONIJI!

Vlasnici splavova i sojenica, okupljeni u udruženju "Zeleni raj" odmah su se oglasili na svojoj facebook stranici, pozvavši sve da ne đubre Beograd i ne uništavaju prirodu u priobalju Save.

Sramota je da neko ostavlja iza sebe đubre, uništavajući prirodu, kažu u udruženju "Zeleni raj", i dodaju: - Snimanje je trajalo više sati, pa je svima koji su radili i učestvovali u spotu verovatno bila neophodna i hrana, i piće, ali ono što je bilo neophodno učiniti posle toga jeste pokupiti sve smeće i baciti ga tamo gde smeće treba da završi, a nikako ne ostaviti deponiju iza sebe, u blizini reke, u blizini sojenica i splavova na kojima ljudi žive. Nebitno je da li je za ovo kriva Emina ili neko iz njenog tima, nećemo dozvoliti nikog da prlja najlepši deo Novog Beograda, kažu u udruženju "Zeleni raj".

Foto: Telegraf

Pogledajte šta je pevačica sa svojim timom ostavila iza sebe:

Foto: Facebook/Udruzenje ljubitelja reke Save Zeleni Raj
Foto: Facebook/Udruzenje ljubitelja reke Save Zeleni Raj
Foto: Facebook/Udruzenje ljubitelja reke Save Zeleni Raj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA