IZNENAĐENJE? Seks-bomba menja Viki Miljković u "Zvezdama Granda", Karleuša dobija novu protivnicu?

Viki Miljković ima zakazanu turneju po Americi, i umesto nje će, kako se priča, u žiri uskočiti mlada seksi pevačica

  • 16

Uoči nove sezone "Zvezda Granda" najviše se spekuliše oko sastava žirija, a kako se priča, moglo bi da dođe do neočekivane rokade i umesto Viki Miljković, na mestu sudije bi mogla da se nađe Aleksandra Prijović.

PAPARACO! Karleuša na aerodromu bez trunke šminke, Tošić je sačekao u mašini od 90.000 evra! (FOTO)

Prema nezvaničnim informacijama, Viki je najavila Saši Popoviću da će zbog američke turneje, na koju uskoro odlazi, biti odsutna i samim tim neće moći da snima prve emisije najgledanijeg muzičkog takmičenja.

Printskrin: Youtube/Zvezde Granda

- Pošto su joj nastupi odavno ugovoreni, pevačica ne može i ne želi da ih otkaže. Popović je rekao da nema problema i nagovestio joj da mu se obavezno javi kada se vrati u Beograd kako bi napravili plan za buduću saradnju. Razmatrajući ko bi se od pevača uklopio sa ostalim članovima žirija, koji će opet sačinjavati Snežana Đurišić, Ana Bekuta, Jelena Karleuša, Marija Šerifović, Aca Lukas i Dragan Stojković Bosanac, poslovnom magu je Aleksandra Prijović prva pala na pamet iz više razloga. Ne samo da je trenutno najaktuelnija na estradi već bi s njom napravio spoj svih generacija!  - tvrdi izvor blizak produkciji "Granda"  i dodaje da je u Popovićevoj odluci bitan faktor i Jelena Karleuša.

Foto: Telegraf

- Priju sluša i voli mlađa publika, koja je i ciljna grupa popularnog šoua. Na sve to, ona lepo izgleda, fino komunicira, muzikalna je i ima hitove. Na neki način može da parira starijim kolegama. Saša se još uvek nije čuo sa devojkom svog kuma Filipa Živojinovića, ali se posavetovao s najbližim saradnicima i saopštio im svoju ideju. Jelena Karleuša će imati novu žrtvu, jer se s Viki već ispucala, a i pomirile su se na kraju prošle sezone. Prijovićka joj je bila slatka, ali joj se zimus zamerila kad je na Instagramu objavila fotografiju sa Cecom Ražnatović  - kaže izvor.

Foto: Telegraf

Sa druge strane, Aleksandra Prijović je demantovala ove glasine.

- Ne znam ništa o tome, zaista - kratko je poručila Prijovićka.

Foto: Telegraf

Viki Miljković je potvrdila da ima zakazane koncerte "preko bare".

- Idem na američku turneju i biću zauzeta u septembru. Videćemo šta će biti i kako ćemo uspeti da se dogovorimo Popović i ja - izjavila je Viki Miljković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dzejson

    30. avgust 2017 | 06:46

    Nit je sex,nit je bomba...prosek

  • Todoric

    30. avgust 2017 | 06:46

    Замислите Трампа у присуству Јеце... Какви председници,какви односи са јавношћу,ама какве супруге лепотице,какав Тексас...Уф,уф,уф.

  • Ečeverija brat od strica MOMOV!

    30. avgust 2017 | 00:09

    Viki je bolja riba i od Karleuse i ove sex bombe,ha-ha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA