DA VIDIM ŠTA ĆE GOCA SAD DA MI KAŽE! Ivan Marinković otkrio šta planira kad izađe iz "Parova"!

Goca Tržan i dalje je glavna tema Ivana Marinkovića u rijalitiju "Parovi"

  • 21

Ivan Marinković ne prestaje da u "Parovima" pominje bivšu suprugu, pevačicu Gocu Tržan, čak ni posle vesti koju mu je saopštila sestra Teodora, a tiče se krova nad glavom.

Dobila sam poruku od Goce Tržan, ostali smo bez stana! Sestra Ivana Marinkovića se uključila u "Parove" i saopštila mu šokantne vesti!

Nakon što je Ivan izjavio kako će tužiti Gocu na sudu za neistinu koju je rekla o njemu, danas je smislio novi plan kojim, kako izgleda, najviše želi da "napakosti" upravo bivšoj ženi.

Printskrin: Youtube/Parovi TV HAPPY

ŽIVI U MOM STANU: Ivan Marinković ponovo ogovarao Gocu Tržan, a sada je GADNO potkačio i njenog muža Rašu!

- Pre ulaska u rijalitija svi su mi govorili: "Uđi, možda je to dobro za tebe" i pristao sam. Ipak, sada nakon cele ove situacije, voleo bih da se zaposlim negde i da mi plata bude 500 evra mesečno, kupim stan i baš da vidim šta će onda da se desi i kako će ona da raguje - rekao je Marinković.

Foto: Vladimir Milovanović

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maki

    12. oktobar 2017 | 21:13

    Imala sam takvog skota bio i ostao gnjida zao mi je samo deteta koje imam sa njim ali moj uspeh je sto sam ga sama podigla i sto je naj gitnije KVALITETAN je covek

  • Lols

    12. oktobar 2017 | 21:04

    Pa covek je niko i nista,zato stalno o Goci,Goca Trzan ima svoje ime i prezime,a ovaj po rijalitima plasira sebe preko njenog imena...Ajde ne brukaj se vise!

  • 💪💪💪

    12. oktobar 2017 | 20:52

    Meni ovo lici na obostrani marketing.. Znamo da ona kada dugo ništa ne snimi i nigde je nema osmisli neki skandal.. Možda mu je za ovo platila 😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA