BIKOVIĆ RAME UZ RAME SA BANDERASOM: Pogledajte trejler za film u kojem srpski glumac igra sa holivudskim superstarom (VIDEO)

Miloš Biković i Antonio Banderas zvezde su filma "Izvan granice realnosti", koji će premijerno početkom maja biti prikazan u Srbiji

  • 10
Antonio Banderas, Milos Biković Printskrin: Youtube/iVideos

Miloš Biković već uveliko gradi karijeru van granica Srbije, a imao je priliku da sarađuje i sa Antonijom Banderasom. Srpski i španski glumac zvezde su filma "Izvan granice realnosti" režisera Aleksandra Boguslavskog i Frančeska Činkvemanija.

Antonio Banderas: Srbi, ponosite se Đokovićem, što se mene tiče, voleo bih da igram u Kusturičinom filmu

Biković glumi lik Majkla, koji okuplja grupu ljudi sa hipnotičkim, telekinetičkim i telepatskim moćima kako bi osvojio veliku svotu novca u kazinu.

Međutim, on se susreće na mnogo snažnijeg rivala, i dovodi i sebe i svoj tim u opasnost. Film je sniman u više zemalja, u Rusiji, Gruziji i Italiji.

BANDERAS PROTESTOVAO ZBOG BOMBARDOVANJA SRBIJE: Slavnog španskog glumca ćete zavoleti posle ovih reči Miloša Bikovića

Osim Bikovića i Banderasa, u ovom ostvarenju igraju Lubov Aksenova, Jevgenij Stičkin, Vilen Babičev, Jurij Čursin i Petar Zekavica.

Kako navode distributeri, film "Izvan granice realnosti" u Srbiji će biti prikazan 2. maja.

Pogledajte trejler:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA