≫ 

Sloba otkrio kada će potpisati papire za razvod od Kije i priznao da li će se pomiriti sa Lunom

Slobodan Radanović još uvek nije potpisao papire za razvod i insistirao je na razgovoru sa Kristinom

  • 55
Sloba, Kija Foto: A. Nalbantjan

Slobodan Radanović i Kristina Kija Kockar još uvek su zakoniti supružnici, budući da pevač ni posle Zadruge nije potpisao papire za razvod, za razliku od njegove supruge, koja je to učinila odmah po izlasku iz rijalitija, sigurna u svoju odluku.

Sloba je nedavno, kako smo pisali, slao Kiji poruke sadržine da želi razgovor sa njom u četiri oka, na šta ona nije pristala, a sada je to prokomentarisao i otkrio kada će potpisati papire.

"Kristina, znaš da neću popustiti!" Ove poruke je Sloba slao Kiji, a vezane su za njihov razvod!

- Nervira me to što ispada da ja nju, kao, nešto molim. Ja sam njoj rekao: "Brate, ja ću to da potpišem, nezavisno od tog razgovora, mogu da te zovem i kad potpišem". Ja mogu prvo i da potpišem taj zahtev za razvod, pa da razgovaramo. Nije poenta našeg razgovora da se ja mirim ili nešto tako, nego hoću da se pogledamo u oči, da ja njoj kažem šta imam, ona meni i to je to. Ali, ovo moljakanje... To veze sa životom nema - objasnio je Sloba.

Kija i Sloba na žurki Zadruge, Foto: Marko Jovanović

A što se tiče prolongiranja potpisivanja papira zbog čega su mnogi komentarisali kako Kiji i braku ipak želi dati drugu šansu, rekao je sledeće:

- Bio sam prezauzet. Čekam advokata da mi se javi, da se dogovorimo šta i kako. Čovek mi je rekao da ćemo se videti u sredu, rekao mi je: "Polako, ne moraš da žuriš, u sredu se vidimo", tako da ću to da potpišem u sredu, eto - izjavio je Sloba.

- Drugu šansu ne želim, iskreno. Nema poentu to, samo želim da se pogledamo u oči i kažemo jedno drugom šta imamo. Neću da se mirim tim razgovor, već da sednemo i popričamo kao ljudi, a ne "kud koji mili moji" - dodao je Sloba.

Slobodan Radanović, Foto: ATA Images

Budući da je nedavno obrisao zajedničke slike sa Lunom sa Instagram naloga, Sloba je prokomentarisao i u kakvom je trenutno odnosu sa Lunom i da li postoji šansa za pomirenje.

- Ništa se tu ne dešava, ne čujemo se. Postojala je komunikacija do pre neki dan, više se i ne čujemo. Razmenimo jednu poruku, dve, ali ništa više. Eto, nismo se čuli od pre nekoliko dana. Nema tu više šanse, što se mene tiče. Sa moje tačke gledišta - nema tu šanse, iskreno - zaključio je Sloba.

Sloba i Luna, Foto: A. Nalbantjan

VIDEO: Kija otrkrila kakve slike joj je Sloba poslao, a vezane su za njihovo venčanje

(Telegraf.rs/Pink.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Show

    3. jul 2018 | 01:16

    To je ta svemirska ljubav slobe i lune nikad vidjena na ovim prostorima????!!! Koliko mi je drago sto se Kija otkacila od ovog jer joj realno nije no do kolena.Takodje mi je drago sto je otkacio lunu.Sada neka shvati da sve sto je radila I blamirala se 9 meseci bilo za dzabe!!! Svemirska ljubav prosla 3 dana posle izlaska iz rijalitija a blam ostao za ceo zivot!!!!

  • 🎓🎓🎓

    2. jul 2018 | 23:34

    Slobodane bravo, svu srecu ti zelim. Ni jedna od njih dve nije za tebe. Videle da drugog muskarca ne bi mogle tako da maltretiraju pa se njih dve takmicile, a ti ispao kriv. Krive su obe, Kija jer nije bila u braku-a shvatila da jeste kad si ti poceo sa Lunom i bio u rijalitiju i iskoristila momenat javnosti, a Luna htela da bude sa tobom nije je interesovala cena (a sada je vidi i ti ponovo kriv po njenom razmisljanju). Da nije bilo tebe i Lune, ne bi bilo ni Kije. Kija je dokaz da se otrov drzi u maloj bocici. Stecno Slobodane.

  • veki

    2. jul 2018 | 23:47

    Do prije neki dan je govorio citiram : "Zelim da popricam s Kristinom, pa kako god to zavrsi na bolje ili gore" .Sad mjenja plocu kao i u sto drugih situacija i kaze potpisao bi svakako kad je uvideo da od pomirenja nema nista. hahah smesan lik.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA