≫ 

Aleks rekla da se Sanja bavi prostitucijom, a onda joj je Stankovićeva zapušila usta za sva vremena! (VIDEO)

- Mene baš boli d*pe ko će šta reći, ja znam ko sam i šta sam - poručila je Sanja Stanković

  • 3

Sinoć je u Zadrugu stiglo pismo od Velikog šefa, u pismu je bilo navedeno da zadrugari treba da igraju igru istine, gde će jedni drugima postavljati interesantna pitanja. Igru je započeo novinar Milan Milošević. On je prvo pitanje postavio Sandri Bajić Aleks. Aleks je trebala da kaže šta zna na temu prostitucije kojom se Sanja Stanković navodno bavi.

TOTALNI ŠOK: Luna priznala kojeg učesnika "Zadruge" je muvala pre rijalitija, Slobi nije bilo dobro! (VIDEO)

- Ja ću pitati Aleks. Pre nekoliko večeri si rekla za Sanju da si čula da se bavi prostitucijom napolju. Jel možešda kažeš šta ti to znaš o Sanji? - započeo je igru Milan.

- Pa ja sam to njoj rekla u oči kad smo tu sedele nas dve. Ja sam rekla devojci da sam čula da se bavi prostitucijom, da se... za keš i to sve... Ništa drugo nisam čula, niti ko je ka*ao, ni koja je cena... Evo Maca se isto j**e za pare, al je žena ološ i fukara... - ispričala je Aleks.

- Ja sam se naslušala svega i svačega, ali mene baš boli d*pe ko će šta reći, ja znam ko sam i šta sam... Što kaže ona, nije ni čula koja mi je cena, ni ko me je j**o, ja bih baš volela da se ta osoba javi koja je mene j**ala za pare i to je to... - odgovorila je Sanja na postavljeno pitanje.

Pogledajte igru istine, zanimljiva pitanja i još zanimljivije odgovore učesnika.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA