RUSVAJ U ZADRUZI: Đekson ubeđivao Anđela da ima seks sa Minom, Teodora sve slušala pa načisto ODLEPILA! (VIDEO)

- Ne želim da razgovaram sa tobom nikad više, završili smo - rekao je Anđelo Teodori i konačno stavio tačku na njihovu vezu

  • 1

U ranim jutarnjim satima došlo je do nove svađe između Teodore Džehverović i Anđela Rankovića. Pošto su njih dvoje ovoga puta definitivno okončali svoju vezu, Teodora je odlučila da više ne spava u krevetu pored manekena, pa je uzela svoju posteljinu i preselila se u dnevnu sobu. Tamo su Anđelo i Đekson diskutovali o Mini Vrbaški.

Anđelo će umreti od ljubomore! Đekson muvao Teodoru, a ovako je ona reagovala kada joj je predložio da spavaju zajedno! (VIDEO)

Đekson je ubeđivao Anđela da spava sa Minom, davao mu je savete, a sve to je slušala Teodora kao i par zadrugara koji su se tu našli.

- Ko se d**a na tebe, hoćeš da te prebijem sad, budalo?! Brate, ribe vole kada je nešto zabranjeno. Ja tripujem da joj džaraš pi**u ili da ona tebi d**a k**ac - rekao je Đekson Anđelu.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

Teodora je burno odreagovala i u naletu ljubomore svašta rekla svom sada već bivšem dečku, na šta joj je on žestoko uzvratio.

Ne želim da razgovaram sa tobom, više nikad! Reč - reč! Završili smo - rekao je Anđelo Teodori.

Nakon ovoga Đekson je nastavio da deli savete Anđelu kako da se ponaša kada su žene u pitanju, a naročito Mina sa kojom je Đekson prethodno bio u vezi.

Printskrin: TV Pink

- Ako stvarno veruješ da se ona ne loži na tebe, onda si budala! Lep lik, koji kulira ribu je minus za mene. Ako hoćeš da ti kažem da manje k**am zbog tebe, onda manje ka*am! Ona će sad još više da se loži na tebe! Blam je da ti pričam ovo, jeste da je 5:40 sati, ali ipak neko gleda! - izjavio je Đekson.

Pogledajte raspravu Anđela, Teodore i Đeksona:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dzoni

    26. oktobar 2017 | 17:52

    E moj Andjelo.Ubio si se dok je nisi smuvao.Posle se odmah bacio na ovu Minu...decko nisi normalan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA