≫ 

Nisam došla u vrtić! Aleks rekla Teodori da je njena i Anđelova veza JADNA, ona joj uzvratila duplo žešće! (VIDEO)

Aleks je priznala zbog čega je odustala od toga da se umeša u Teodorinu i Anđelovu vezu, a onda je nastao haos

  • 3

Sandra Bajić, u rijalitiju popularnija kao Aleks, pre ulaska u "Zadrugu" govorila je da će se umešati u Teodorinu i Anđelovu vezu, međutim, od tog plana je odustala jer su joj, kako kaže, previše dosadni.

Šta ta debela krava traži tamo?! MC Damiro je NOVI učesnik "Zadruge" i odmah je isprozivao Jelenu Golubović, a podržao Macu! (VIDEO)

- Istina je da sam htela da se umešam, ali njihova situacija je dečja. Ja sam došla u "Zadrugu", a ne u vrtić. Ovo je igra i imam pravo da se igram kako ja želim. Parovi su mi generalno dosadni, sem što se oni svađaju kao mala deca, bilo mi je presmešno i jadno. Nemam ništa protiv njih, ali nisam imala živaca da se igram sa njima - odgovorila je Aleks na pitanje zbog čega je odustala od svog prvobitnog plana.

Printskrin: TV Pink

Zatim je došla tema njenog odnosa sa Teodorom, sa kojom se nimalo ne slaže.

- Ja i ona nemamo nikakav odnos. Imam osećaj da me ignoriše, ali me to ne dotiče. Ne interesuje me apsolutno. Ono što je njih spucalo sada, ja sam davno prošla i ne interesuje me ta igra uopšte - rekla je.

A onda je i Teodora konačno smogla hrabrosti i iznela svoj sud o Aleks, iako ranije nije želela da komentariše isti.

Printskrin: TV Pink

- Ovog puta će čuti šta mislim o njoj! Rekla sam dva dana nakon što je ušla da je zla, zavidna, pokvarena i ljubomorna osoba. Osećaj me nikad nije prevario. Eto, sad su čuli svi - završila je Teodora.

Pogledajte prepirku koja se povela za stolom (od 11:30):

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA