Jelena Golubović izgubila živce pa UDARILA Aleks pred svima, ali je ubrzo usledila BOLNA osveta zbog koje je briznula u plač! (VIDEO)

Jelena Golubović i Sandra Bajić Aleks su se fizički obračunale za stolom naočigled svih u "Zadruzi"

  • 21

Nova svađa dogodila se za stolom, a rasprava je počela oko toga ko je koliko shvatio obaveze u "Zadruzi". Kulminirala je fizičkim kontaktom, i to između Jelene Golubović i Sandre Bajić Aleks

Anđelo i Teodora se nikad žešće dohvatili u krevetu, Luna ih gledala pa naskočila na Slobu, a o njegovoj reakciji svi pričaju! (VIDEO)

- Ti si prva minirala zadatak i nemaš pravo ništa da komentarišeš! - vikala je Aleks na Jelenu.

- Vi svi ustajete, nemate strpljenja da sedite. Ja ne idem ni do toaleta kad stigne pismo... - branila se Jelena.

Printskrin: TV Pink

- Sve ću da ispričam! Da si se je*ala i ti i majka sa istim čovekom! Bagro jedna ljudska! Zovi Cecu da dođe da joj u oči sve kažem, kako mi je pričala da si se je*ala si se sa njenim prijateljem i ostala trudna! Ti ćeš da soliš ljudima pamet... Sram te bilo, gaduro jedna, nisi ustala iz kreveta 20 dana! - vikao je Milan Milošević na Jelenu.

Printskrin: TV Pink

Onda je došla Aleks do nje i povukla je za ruku, pa je počela svađa koja je prerasla u fizički obračun...

- Sedi dole! Imam pravo! Ajde, sedaj, šta hoćeš?! Misliš da si toliko bitna... Sedi dole, seljanko jedna, Žiža čeka pola sata na red! - Aleks je govorila, a posle duže prepirke Jelena je ošamarila Aleks naočigled svih.

Printskrin: TV Pink

Aleks je zatim gurnula klupu, zbog čega je stradala Jelenina noga. Zadrugari su mahom bili na strani Aleks, a Jelena je počela da plače...

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lenna

    3. novembar 2017 | 21:17

    Ja ne znam ko ovu Jelenu drzi u Zadruzi, al kako iritira neko ce je dobro isprebijati jer sve prva provocira. E kuku nama kad je ona akademski skolovana, a najosnovniju kulturu nema a druge komentarise.

  • Napoli

    3. novembar 2017 | 19:30

    Jelena napolje !

  • Maka

    3. novembar 2017 | 19:28

    Jelena napolje... ovi ljudi sta gledjau ja nemam pojma, kako je mogu podrzavati i braniti ? Kako to da iz svakog rijalitija po njih 30ak protiv jelene pa zato sto zena nije normalna... ne zanimljiva kako jelena napada kad svaki zadatak ili kad god neko nekom drugom prica jelena se tu mesa pa nece da je iskuliraju... ko je ona da joj ne odgovore kad se umesa isprica razne stvari i sedne i onda kad se medjusobno isvadjaju dodje i jelena na red e onda jelena kao ustane i pravi se da nikog nije dirala... niko nece da jelenu napada bez razloga jer smara kad pocne da prica 3 sata prica...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA