≫ 

KAKO DA POBEGNEM OD TEBE... Teodora pred Anđelom RONILA suze nakon što ju je on ostavio zbog bivše devojke! (VIDEO)

Posle svađe sa Teodorom manekena je tešila Mina Vrbaški, a u tom razgovoru Anđelo je dosta otkrio o sebi

  • 1
Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

Anđelo Rankoviće i Teodora Džehverović juče su stavili tačku na dvomesečnu vezu, a razlog za to bio je toliko ozbiljan i jak da je Teodora preplakala celu noć u Zadruzi!

Naime, Anđelova bivša devojka koja je dobra prijateljica zadrugarke Jovane Tomić Matore poslala je stvari Jovani, ali među tim stvarima bio je i duks koji je Jovana dala Anđelu.

ZBOG NJE BIH POSTALA NASTRANA! Luna rekla da joj se sviđa Sanja, Matora se pobunila, a ono što je rekla Slobi šokiralo je sve! (VIDEO)

Anđelo je uzeo duksericu, nakon čega je počeo da roni suze pošto ga je, kako je rekao, miris podsetio na bivšu devojku. Kasnije je Anđelo u razgovoru sa Ognjenom Amidžićem priznao da mu bivša devojka nedostaje i da smatra da ga je ona više cenila od pevačice Teodore Džehverović.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

To je Teodoru jako pogodilo, pa je nastao opšti haos, a po Anđelovom povratku u kuću Teodora je po prvi put njemu u lice izgovorila strašne uvrede. Međutim, sat vremena kasnije njih dvoje sklonili su se u "Pub" gde su popričali o svemu što se dogodilo.

- Neke stvari ne očekuješ i je*i ga... Teško mi je da pričam, nemam snage i ne znam gde se nalazim. Ne znam kako da pobegnem od tebe i kako da se sve ovo završi. Ne mogu više loše da se osećam zbog tebe - rekla je Teodora Anđelu.

- Ne znam kako da sve ovo izbacim iz svoje glave i završim sa tim. Ne mogu više ovo da radim... Ne mogu ni da zamislim kako su se moji osećali kada su me videli danas - dodala je u suzama Teodora.

- Možda je najbolje da ne budemo zajedno, a da komuniciramo normalmo. Da se ne inatimo - rekao joj je Anđelo.

- Što se mene tiče ja ću odmah da ti kažem da nemam snage da se inatim. Dobio si igru. Nemam snage da se inatim ni sa kim. Vodim svoju priču i borbu kako znam i umem - rekla mu je Teodora.

- Ne možeš da mi kažeš da ti ne bi zaplakala kad bi osetila njegov parfem. To ne možeš da mi kažeš - rekao joj je Anđelo.

- Anđelo, ja sam spavala u njegovim majicama, koristila njegov parfem... I nisam plakala zbog toga. Plakala sam jer sam ispala ološ - rekla je pevačica misleći na bivšeg dečka.

- Ti si i Sanji plakao zbog bivše devojke. Teško je zaboraviti nekoga, samo mi je krivo što mi to nisi rekao... - rekla mu je Teodora.

Pogledajte razgovor nakon raskida i koliko je Džehverovićeva plakala:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • @

    6. novembar 2017 | 18:51

    Teodora ostavila momka zbog ovog papka. Sad je on sutnuo zbog bivse devojke.Jos jedan dokaz da je papak.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA