Dok se Mina gušila u suzama Đekson sa Janjušem kovao plan kako da ima seks sa OVOM učesnicom Zadruge! (VIDEO)

Janjuš je savetovao Đeksona koju učesnicu treba da "napadne" i kada

  • 3

Mina Vrbaški se sinoć gušila u suzama i jadala ostalim zadrugarima zbog svađe sa Nemanjom Đerićem Đeksonom. Mina se se na Đeksona naljutila jer je čula kada je u razgovoru sa Milanom Miloševićem, Đekson rekao da bi želeo da ima seks sa zadrugarkom Anom Korać koja je nedavno ušla u rijaliti. To je Minu jako razbesnelo, pa se naljutila i prestala da priča sa Đerićem.

Seksi Ana otkrila koji zadrugar joj se najviše sviđa, a onda su je pitali da li je imala seks sa devojkama (VIDEO)

Međutim, njega ova svađa nije toliko pogodila, pa je u laganoj šetnji sa Markom Janjušem, pravio planove ko će biti sledeća zadrugarka sa kojom će pokušati da ima intiman odnos. Đekson je priznao da je pored Mine i Anđele, želeo da bude i sa bivšom zadrugarkom Andrijanom Radonjić, ali kako kaže ona je bila "tvrd orah" pa nije uspeo da ostvari svoje planove.

Sledeća koja mu se dopala je Ana Korać, pa je priznao Janjušu da će se potruditi da ima seks sa njom, na šta ga je Janjuš posavetovao da treba da izabrere neku sasvim drugu zadrugarku i da iznenadi sve, ali da to treba da uradi što pre. Na ovu njegovu konstataciju Đekson se odmah složio.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

- Ja se na Minu ložim ovde najviše, ali sinoć mi plakala jer sam je iskulirao, ali rekao sam joj 100 puta, slušaj Mina ja sam tebe milion puta iskulirao da bih se ja tebi svideo.I reko sad ću da ti kažem sve, a ti ćeš sutra da se uobraziš, ima da kreneš da glumiš ludilo, da budeš do j*ja pi*ka, da kreneš da se šminkaš, da se doteruješ...  žalio se Đekson.

- Ona kaže neću. Tri sata sam ja njoj sinoć posvetio, da bih se ona opet uobrazila i našla razlog da se naljuti, zato što je čula da sam ja rekao Milanu kada me je pitao da li bi pljasnuo Anu, ja sam rekao da. I kad me pitao da li bi ostavio Minu i bio sa Anom, ja sam rekao ne, samo bi je pljasnuo - objašnjavao je Đekson.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

- A ti bi da pljasneš Anu i da ostaneš sa Minom? To je lepa priča mogu ti reći! - čudio se Janjuš.

- Nisam ja došao ovde da j*bem jednu ribu - rekao je Đekson.

- Ja mislim da je najbolje za tebe da napadneš, ne Anu već totalno drugu koja nije u opticaju. E sad moraš to da učiniš za 3, 4 dana... Ili 3, 4 sata... Odmah napadni! - savetovao ga je Janjuš.

Pogledajte razgovor Đeksona i Janjuša.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeca

    8. novembar 2017 | 13:41

    Dečko, to bi morao debelo da platiš

  • Demi

    8. novembar 2017 | 13:34

    O bože Andrijana izbačena a ova Mina još je tu umesto da bude u školi!!!

  • Tanja

    9. novembar 2017 | 08:02

    Kakav ocajan i nezreo lik.Ne znam sta vide na njemu a o njegovom ulicnom recniku da ne govorim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA