Ja sam jedini krivac... Sloba konačno otvorio dušu i priznao šta misli o Kijinom NOVOM DEČKU!

Kija je pred svima priznala šta oseća prema Andriji, a onda je Sloba otkrio šta misli o novonastaloj situaciji

  • 10

Ulazak Kije Kockar u "Zadrugu" napravio je neviđeni haos u rijalitiju, a njen još uvek zakoniti suprug Slobodan Radanović i Luna Đogani našli su se u nebranom grožđu.

Luna bez reči... Slobu pitali zašto je pre 3 godine isprozivao porodicu Đogani, on se zbunio i odgovorom još više upetljao! (FOTO)

Na pitanje koje je glasilo: "Ako je Luna Slobina ljubavnica, šta si ti onda Andriji iz Budve?", evo kako je odgovorila lepa stjuardesa, koja je svojim ulaskom u "Zadrugu" izazvala ogromnu pažnju.

- On je moja ljubav - rekla je prvo Kija.

- Da, ja sam ljubavnica...ako ćemo zakonski - bila je onda konkretnija.

Printskrin: TV Pink

A onda je Sloba trebalo da prokomentariše Kijinog novog dečka...

- Ako ima dečka s kojim je sada srećna, meni je mnogo lakše. Nadam se da ćemo razrešiti sve i da nećemo ostati neprijatelji. Ali i dalje ne dovodim u pitanje to da sam jedini krivac samo ja...ali neću da pravim žrtvu od sebe - rekao je Sloba.

Ona je bila 5 godina u mom životu! Luna napala Slobu zbog Kije, rekla mu SVE u lice, a na kraju se IZBEZUMILA zbog njegove reakcije! (VIDEO)

Printskrin: TV Pink

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Draganna

    21. novembar 2017 | 05:59

    Jeli moguce da luna ovoliko manipulise sa ovim jadom .Mama draginja je pobrkala zbog koga joj sin place ne zbog kije nek dobro pogleda sta joj lunci radi od sina i koliku budalu pravi od istog predmesno ...

  • Viki

    21. novembar 2017 | 07:31

    Ova Kija namazana svim bojama i vidi se ko je vodio glavnu rec u kucu! A Sloba je iskren i samo za pozeleti, o Luni ne moze puno se ocekivati jos je ona mlada i pomalo detinjasta i iskreno nije za slobu, ali eto proziv srca se ne moze. Zato Slobo do pobede !!!

  • Sasa.T

    21. novembar 2017 | 06:00

    Sloba car,kralj :)Slaba do pobede!!!😃😃Najaci je!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA