≫ 

SVE JE ISPLANIRANO, TO JE BOLESNA IGRA! Anabela pobesnela zbog Luninog stanja, pa oštro prokomentarisala Kijin ulazak u Zadrugu!

Pevačica misli da je sve to samo deo zavere koji je skovan protiv njene ćerke

  • 39

Nakon celokupne situacije koja je trenutno jako aktuelna, a tiče se rijalitija Zadruga i ulaska Kristine Kije Kockar u isti, pozvali smo pevačicu Anabelu Atijas da da svoj komentar na sve to.

Pevačica je bila jako uznemirena i zabrinuta za svoju ćerku Lunu Đogani, a onda je rekla svoje mišljenje o celokupnom rijalitiju. Po Anabelinom mišljenju, sve što se Luni dešava u rijalitiju unapred je isplanirano.

TO TI NIKAD NEĆU OPROSTITI! Raskinuli Luna i Sloba, ona poručila da želi da joj uvedu bivšeg dečka! (VIDEO)

- Ne dajem više nikakve intervjue, zaista je dosta. Prosto više nisam u stanju ni da gledam ni da komentarišem. Rekla sam na početku, u "Zadruzi" kada smo se sreli, sve što sam imala i moje mišljenje je i dalje isto. Ja stojim iza toga da je sve to jako pametno isplanirano - kaže ona.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Pevačica je bila zabrinuta i za mentalno zdravlje svoje ćerke Lune koja je u poslednje vreme neraspoloženija i tužnija nego ikada, a kada smo je pitali šta misli o ulasku Slobine žene Kije u Zadrugu, imala je oštar komentar.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Ovo je sve otišlo predaleko, niko više od nas nijednog momenta ne uživa! Ma kakvi, teško je naći reč da kažem, ali dobro... Ne želim više da učestvujem u ovoj bolesnoj igri, ovo je bolest što rade ljudima, igraju se sa mentalnim zdravljem- rekla je Anabela za Telegraf.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lara

    21. novembar 2017 | 14:24

    Boli te Kijina inteligencija, pa kad si znala da je isplanirano sto joj nisi poslala poruku da se skloni od ozenjenog muskaeca nego si podrzavala svoju kcerku i cijelo ti vrijeme ostavljamo komentare da je bolesno biti u vezi sa ozenjenim i povredjivati suprugu koja ovo gleda a ti si slala podrsku dobro je da si shvatila.

  • Sale

    21. novembar 2017 | 13:29

    Sa kakvim se obrazom anabela uopste pojavljuje u javnost

  • Ime

    21. novembar 2017 | 13:29

    Pa i mama se klela u rialitiju na ljubav večnu. Razo, razo, baš si nevaljala

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA