≫ 

Kija ustala da prokomentariše Lunu, posle onoga što joj je rekla i Đoganijeva je ostala BEZ TEKSTA! (VIDEO)

Slobina zakonita žena popodne je iznela mišljenje o njegovoj ljubavnici, a rečima je iznenadila sve u kući

  • 9

Danas popodne pojedini ukućani su komentarisali neke situcije u kući, a Lepi Mića je zamolio Kristinu Kiju Kockar da ustane i da, kao novi učesnik, kaže svoje mišljenje o svakome ko je za stolom.

Znam da mu nije svejedno! Kija se poverila Drvetu mudrosti, otkrila zašto Slobu više ne zove Boba, i priznala šta stvarno misli o njemu! (VIDEO)

Kija je to bez reči i učinila, a svi su jedva čekali da dođe red na to da komentariše Lunu Đogani, misleći da će je Kija žestoko ispljuvati i izvređati.

Međutim, Kija je na pristojan način iznela svoje mišljenje, vrlo jasno i na odmeren način rekavši šta zaista misli o njoj.

- Luna... Nisam došla da imam neku preteranu komunikaciju sa tobom, pogotovo ne u lošem smislu, kao što si i videla. Ja naravno imam pravo da komentarišem i imam pravo svašta da kažem. Ja sam tek došla, što ne znači da ti i ja nećemo imati problem, kao i sa bilo kim ovde. Što se naravno i očekuje, da ti i ja imamo problem - počela je Kija.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Što se mene tiče ne, nećemo, sigurno - zbunjeno je rekla Luna.

- Što se mene tiče - isto, ali kažem šta svi očekuju. Jedini problem koji ja imam je problem sa Slobodanom i to je između nas dvoje. Ja sam čovek, ti si mene pustila dva puta u WC, meni to znači. Mogla si da me iskuliraš. Tako da, meni to pokazuje neko poštovanje - rekla je Kija.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Međutim, u nastavku je vrlo jasno svima stavila do znanja kako gleda na Lunu.

- Upadice i to ne volim, da neko komentariše, pogotovo ne zato što treba da imaš poštovanja jer sam njegova žena, a to što si ti pričala razne stvari o meni dok ja nisam bila tu... Ja sam za to čula. Nisam mogla da odgovorim jer nisam bila tu, ali sve sam čula i sve to ima negde na Jutjubu, sve su oni to pokazali, neće te niko zaštiti. Naravno, znam kakvo je tvoje mišljenje o meni i ko je kriv i ko je šta radio. I ti to znaš, i ti si bila tu i to si radila, tako da... Nisam ja prešla preko bilo čega, ali kažem ti da mogu da imam normlanu komunikaciju - rekla je Kija, između redova upozorivši Lunu da stavi tačku na upadice na njen račun.

- Primetio sam da je Kija o svakome rekla sve najbolje, a većina vas je o njoj pričala sve najgore - rekao je Lepi Mića na kraju Kijinog izlaganja.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Naučila sam se, ko tebe kamenom ti njega hlebom - dodala je Kija.

Kijino komentarisanje Lune pogledajte na snimku ispod od 9:50

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djole

    22. novembar 2017 | 16:09

    Bravo,Kija! Kulturno,odmereno,inteligentno za razliku od "dame" koja vrti x puta istu recenicu "ja znam ki sam i sta sam,ja sam mlada,skobodna devojka,imam 21 godinu,mogu da se zaljubim u koga hocu. " Sloba juce lezi,nije mu dobro,"dama"u krevetu pored njega,pita je Milan novinar da ki mu je spremila dorucak,ona koluta ocima onim blagotelecim pogledom...Toliko o ljubavi,o obrazovanosti i inteligenciji-no comment.

  • Jeca

    22. novembar 2017 | 15:50

    Nisam se iznenadila....ona je žena kulturna i obrazovana.....I da je ne podnosi, neće sigurno da je pljuje i ponižava za stolom....dok bi Luna jedva dočekala....od Kije se može i naučiti nešto

  • Nada

    22. novembar 2017 | 15:36

    Brava kija pokazala si da si covek

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA