Čuo se sa majkom, ona mu pomenula i "gospođu" i Lunu, a kad je završio razgovor Sloba je pred svima najstrašnije spustio Kiju! (FOTO)

Sloba je sa majkom Draginjom razgovarao 11 minuta, a ona mu je zabrinuto govorila o svemu

  • 44

Pojedini učesnici "Zadruge" dobili su danas pravo na poziv, a među njima je bio i Slobodan Radanović koji se čuo sa majkom Draginjom. 

Sloba urlao na Lunu, prekipelo mu zbog njenog ponašanja, a ona onda priznala čega se NAJVIŠE plaši u vezi sa njim! (VIDEO)

- Digni glavu gore, sve im u lice saspi, sve, nemoj da je trpis više, molim te. Nemoj slučajno da se ustručavaš i ćutiš, kad je ona znala sve tako tebi da saspe u lice. Novinarima odgovori, nemoj da se stidiš ničega, niko se tebe ne stidi, svi su uz tebe. I nemoj da lupaš više rukom, molim te, smiri se - rekla je Slobi zabrinuta mama.

- Sve je dobro. Nemoj da plačeš, ja sam dobro. Pozdravila vas je Luna - rekao je Sloba.

Printskrin: TV Pink

- Nemoj, molim te, ni da podilaziš više nikome... To je puklo, nemoj da dozvoliš da te vređa, da ti je kupila gaće, da ti je kupila majice, gde su tvoje pare...

- Mama, ja to sve odlično znam, ona samo govori o sebi...

- Niko ti nije prijatelj tu, svi je nagovaraju šta će da ti kaže - rekla je Slobina mama, a onda ga pitala da li bi da ide kući, na šta je on rekao da će ostati do kraja.

- Ja ovde ni ne gledam nikoga kao prijatelja - odgovorio je mami, koja mu je potom saopštila da ju je Mina upravo nazvala i rekla joj da pozdravi Đeksona puno.

Foto: Telegraf

- I sa Lunom nemoj da se svađaš. Ja nisam navikla na tebe takvoga. Glavu gore i ne daj se, znaš. Nemoj da dozvoliš da te iko provocira - uporno mu je ponavljala zabrinuto.

- Znaš koga si rodila i koga si vaspitala, i kako si ga vaspitala, i nema potrebe da se brineš - rekao je Sloba.

- Tvoja gospođa je meni utuženje poslala. Ja se ne bojim nikoga - pomenula mu je mama i za Kiju.

- Znam, rekla mi je. Nemoj nikoga da se bojiš, ja ću to da rešim kad izađem - rekao je Sloba, a veza se posle 11 minuta prekinula.

Printskrin: TV Pink

Kada je ušao u kuću imao je zanimljiv komentar, a ticao se Kijinog razgovora sa njenim dečkom Andrijom.

- Andrija ostao na vezi, hteo sa mnom da se ispriča - dobacio je kad je ušao u kuću, a onda je otišao kod Lune da sa njom podeli utiske.

Printskrin: TV Pink

O čemu je sve Kija Kockar pričala sa dečkom Andrijom Lazovićem pogledajte OVDE

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marija

    25. decembar 2017 | 00:11

    Ne mogu da se nacudim kakvih pristrasnih roditelja ima Nije cula sina 4 meseca i odmah oplela po snajki,jos mu nagovestila da se slucajno ne miri sa njom.Problem je sto Sloba nema sta da saspe nu lice,zato i lomi ruke Nije ni cudo sto je Kija cekala u autu i sto nije htela ici tamo.Ova zena je zlo

  • Može biti samo je*an

    25. decembar 2017 | 00:38

    Ne treba generalizovati stvari, ali sada stvarno razumem zašto snajke ne podnose svekrve... Svekrve kao Draginja su užas... Kiji dodeliti brdo ordenja za vreme provedeno sa Slobodanom i njegovom majkom... Geni su čudo...

  • Safa

    25. decembar 2017 | 10:45

    Ja sam zapanjena koliko ona mrzi Kiju i koje zlo seva iz nje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA