Ono što je uradio tvoj otac je seljački: Kija se iznervirala jer Slobin tata nije želeo da se pozdravi sa njom, a onda je Radanović isprozivao Kristininu majku! (VIDEO)

Sloba je pokušao da opravda ponašanje svog oca, a onda je nastala svađa između njega i Kristine

  • 15

Sninoć je zadrugarima pušten snimak iz novogodišnje noći kada su Slobu Radanovića posetili otac i brat. Podsećamo, Kija je prilikom posete prišla Slobinom ocu da se pozdravi, na šta ju je on odgurnuo i rekao "Beži".

BEŽI, BRE! Kija krenula da se pozdravi sa Slobinim tatom, zbog njegove reakcije GORI internet! (VIDEO)

Sinoć je produkcija pustila taj snimak, a onda su Sloba i Kija prokomentarisali celu situaciju.

- Ja sam rekao da je moj ćale takav, bez dlake na jeziku, on nikom ništa nije prećutao nikad u životu, pa nije ni ovde... On zna zašto je to uradio, ja ne znam... Neću da ga napadam, to je moj otac, neću sigurno protiv njega da idem. Mada, možda je on shvatio to kao provokaciju, kada je ona prišla i rekla: "Ja sam Kristina". Kao da on sad ne zna ko je ona. Ali ni to ne opravdavam, jedino on zna zašto je tako odreagovao. To je moj ćale, to je moja legenda i ja ga volim najviše na svetu, pored svoje majke - objasnio je Sloba.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

- Smatram da je to seljački. Ima milion drugih epiteta kako bih nazvala to, ali to je njihov izbor. Meni je Slobodan prišao i izvinio se u svoje ime za sve to. I rekao mi je da to ne treba da promeni odnose između mene i njega, kao što nikad i nije mešanje njegovih roditelja u celu ovu priču. Mislim sve najgore o tom postupku, nisam ga ja uradila, uradio ga je dotični gospodin - rekla je Kija.

- Ne želim da opravdavam svog oca, ali meni je njena majka rekla da treba da kleknem pred njom - dodao je Sloba.

- Ne, rekla ti je da čučneš, da budete u ravni - objasnila je Kija.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

- Rekla je da čučnem i onda sam ja čučnuo, pa je rekla onda da treba da kleknem pred njom. Po meni je to mnogo zamotanija folija, mnogo podmuklija, nego što je moj ćale rekao - rekao je Sloba.

- Moja mama se njemu javila, čak me je i pitala: "Da li je problem da se javim i Luni?" Ja sam rekla da nije, ona se javila. Moja mama je ispala dama, kao što jeste. Slobodan je rekao da je trebao da mi se javi, ne mora da mi se javi, samo nije trebao tako nešto da izgovori, to je trebao da mu kaže. U svakom slučaju, nije prijatno tako nešto čuti, to je jako ružno - rekla je Kija.

Pogledajte kako su Sloba i Kija prokomentarisali snimak koji im je produkcija pustila:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ivona

    5. januar 2018 | 12:08

    U najmanju ruku je seljački. Ne mogu da verujem da te roditelji tapšu po ramenu za takav postupak. Možda važi ona srpska narodna "svoje meso se ne jede", ali se kaže "sine, loše je to što si uradio, ali moj si pa ću biti uz tebe", a ne da se krivi javno izblamirana žena za sinovljevo besramno ponašanje. Neverovatno da se toliko podržava urušavanje porodice i da se preljuba uzdiže na pijadestal i predstavlja kao društveno i moralno prihvatljiva kategorija.

  • BlackHand

    5. januar 2018 | 12:54

    Sramota... Pokusavaju da se operu a sve su gori i gori, i sloba i zluna... Katastrofica

  • Sale

    5. januar 2018 | 12:04

    Kolika sujeta i oholost izbija iz ove male nesrećne žene. Pa koji roditelj bi ti se javio da onako manipulises njegovim detetom... sto se mene tiče, dobro je i prosla...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA