≫ 

Kija i Filip kažnjeni zbog WC-a, pa se upleli u lažima! Marija Ana žestoko spustila Kristinu pred svima, a Sloba je pogledom rekao sve! (FOTO)

Posle ovog pisma sve se promenilo, i mnogi su priznali da ih je Kija Kockar nakon svega razočarala

  • 72

Nakon što su zajedno bili u toaletu, posle čega su svi posumnjali da su imali žestok seks iza zatvorenih vrata, Filip i Kija kažnjeni su dvonedeljnim honorarima zbog kršenja pravila - zajedničkog boravka u ovim prostorijama. 

POSLEDNJI INTERVJU PRE ZADRUGE! Evo šta je Sloba tada pričao o svojoj ženi Kiji i o seksu pred kamerama! (VIDEO)

- Ukoliko se ovo ponovi, biće postavljene kamere u svaku od ovih prostorija - navedeno je u pismu Velikog šefa zajedno sa kaznama koje čekaju Filipa i Kiju.

- Ja sam prao bade mantil, ona se tuširala. Nije mi bilo dobro, sad sam otišao u izolaciju da spavam... Sloba mi je rekao da je neki napad panike, ako može da dođe neko iz produkcije... - rekao je Filip, kojem je kasnije ukazana pomoć lekara.

- Bila su otvorena vrata, on je prao to... Bili smo više puta unutra, znam da su i drugi to radili - objašnjavala je Kija, a zadrugari su onda počeli sa milion pitanja.

Printskrin: TV Pink

- Nisu bila otvorena vrata - rekla je voditeljka Kristini.

- Nebitno, prihvatam odgovornost i to je to. Ja sam zaljubljena i zna se u koga. Nosim Filipovu ogrlicu jer mi je drag i to je to - govorila je Kija.

Printskrin: TV Pink

A onda je ustala Marija Ana i dala svoj komentar na navodni seks Kije i Filipa. 

- Verovatno je Filip dobio temperaturu jer se razočarao u Kijine seksualne sposobnosti - rekla je Smiljanićeva, a ni Miljana nije bila na Kijinoj strani.

Printskrin: TV Pink

- Baš tada je ona prala veš...ja ne verujem u to. Razočarala sam se u Kiju, imala sam lepše mišljenje o njoj, bila je super i skromna devojka, ali sada posle ovoga ne znam šta bih rekla, ostala sam bez teksta. Svako ima pravo da radi sta hoće, ali od Kije to nisam očekivala. Ne kazem da si ku*va, samo me ovo razočaralo. Bili su dugo, čim se produkcija oglasila, znači da je bilo nešto, jasno je kao dan. Mislim da su zajedno i da će obelodaniti vezu. Mislim da joj ovo nimalo nije bilo potrebno. Slobodanu sam u pogledu videla da je ljubomoran. Napravio je takvu facu, zgranuo se... Kija, Slobica te još uvek voli, ne znam da li si toga svesna - objasnila je Miljana.

Printskrin: TV Pink

- Možda i ti zatrudniš kao i ja u rijalitiju! - rekla je Miljana Kiji i nasmejala sve.

Prvi potrčko je Marko, a drugi... Zadrugari u šoku zbog Milanovog izbora, kad je izgovorio NJENO ime nastao je MUK! (FOTO)

- Ja sam sa Filipom i ležala u krevetu... Neću nikome da se pravdam, ne mogu to da dokažem, nema kamera unutra. Ja nisam mirna i povučena, imam pravo da radim bilo šta... - rekla je Kija.

Printskrin: TV Pink

Ni Maca nije bila na Kijinoj strani smatrajući kako će ovim izbgubiti kredibilitet kod publike. 

- Mislim da joj ovo nije trebalo, mislim da je trebalo da ostane pri istom stavu do kraja rijalitija - rekla je Diskrecija.

Filip je potom objasnio i koje je tačno stvari prao...

- Da li je neko toliko retardiran da uđe u WC i radi nešto, a zna da će posle da se priča?! Boli me K đta će ko da misli - rekao je Filip.

S druge strane, evo kako je izgledao Slobin pogled kada je pročitano pismo Velikog šefa:

Printskrin: TV Pink

U najmanju ruku, Radanović je bio šokiran...

Kako je izgledala Filipova i Kijina akcija u toaletu, o kojoj svi bruje ceo dan, pogledajte OVDE.

BONUS VIDEO: Pogledajte ko je sve do sada izbačen iz Zadruge:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljlj

    29. januar 2018 | 23:56

    Nadam se da ce Kija sve zivo da tuzi kad izadje..toliko je napadaju sa svih strana da nije humano..miki kod drveta je pljuje kad ona nije tu da odgovori. Manipulator na kvadrat, bednik je ne vadi iz usta jer vidi da ona moze da pobedi.

  • Ceca

    29. januar 2018 | 23:31

    Ne znam. Preterivanje po meni. Baš me zamara da gledam sada. Ništa se desilo nije, a na silu hoće da me ubede. Bezveze.

  • Ceca

    29. januar 2018 | 23:54

    Menjajte producenta. Provaljeni ste koga favorizujete.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA