≫ 

Hoće da bude moralna, a razvalili su i kadu, i šolju! Evo šta Gagi kaže o odnosu Kije i Filipa, i da li vidi Lunu u finalu Zadruge!

- Ona je rekla kada je sve bilo otkriveno da je to uradila da bi Filipu napravila marketing, to me je nasmejalo. Niko me nije tako dobro nasmejao kao ona - rekao je Gagi o Kiji

  • 46

Nakon žestokih svađa i žučnih rasprava koje su u proteklih nekoliko dana odjekivale Zadrugom kada su se svađali Luna Đogani i Sloba Radanović, pozvali smo Gagija Đoganija kako bi ga pitali kako se oseća nakon svega i kako reaguje dok gleda teške trenutke kroz koje prolazi njegova ćerka tokom rijalitija.

Rada odgovorila Anabeli zbog spominjanja njene pokojne majke (VIDEO)

- Dobro sam, evo gledam Zadrugu. Naravno da mi je teško, ja sam njen tata. Teško je, ali na početku mi je bilo teže, zato što je svaki početak težak i sama pomisao da će to da potraje mnogo, ali sada je sve jača i jača, dobro se drži i dobro se nosi sa celom situacijom s obzirom da je to tamo zatvoren prostor i da je sve drugačije - kaže Gagi i dodaje:

- Zbog tih okolnosti koje su tamo, ponekad je ne prepoznajem i ona sama kaže da neke stvari nikada u životu ne bi uradila da je napolju - priča zabrinuti otac.

Ono o čemu se bruji već nekoliko dana jeste odnos KijeFilipa Đukića,. koji je inače Gagijev dobar drug.

- Ništa o njoj loše ne mislim, sve je to za ljude. Ne osuđujem ja ni Kiju, okej je što je unutra. Ona je mislila da će sve to drugačije biti. Svi koji uđu unutra, nevezano za Kiju, nego generalno, svi nešto poreknu i kažu nešto, pa se to preokrene, jer oni ne znaju kako je to kada si unutra. Unutra je sve drugačije. I Jelena Krunić ima dečka svog, svi oni imaju dečka, svi su ekstra. Kada Luna uradi nešto onda je to cunami, danima se piše o njoj, ali to je samo znak koliko ona u suštini nosi ceo projekat i rijaliti, ona i Sloba... Bolje poentira, sve se okreće oko njih dvoje, oko Lune i Slobe, a ljudi koji to isto rade i gore stvari, manje se daje značaja... Kiji se to desilo sa Filipom, pa šta sad? Nije sad neka drama, ludilo... Ja to ne osuđujem. Filip je moj dobar drugar, Kiju mogu da pozdravim. Ne osuđujem ja Kiju, devojka je ušla unutra, verovatno hoće da se promoviše, vidim da se malo opustila, dobro joj je unutra, zaigrala se malo. Sad trenutno malo nije dobro, jer je sve to otkriveno, ali okej, sve će to proći - kaže Gagi.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Kako kaže, nema ništa protiv Kije, ali smatra da ona želi da se predstavi i da ispadne pametnica i moralna devojka.

- Igra negativca u seriji rijaliti. Možda ona van rijalitija i Zadruge nije loša. Kada je rekla vezano ovo za Filipa, kada je već sve bilo otkriveno...ona je rekla kada je sve bilo otkriveno da je to uradila da bi Filipu napravila marketing! (smeh) To me je nasmejalo. Niko me nije tako dobro nasmejao kao ona - kaže Gagi.

- Nemam ništa protiv nje, ali ona hoće da ispadne neka pametnica i moralna devojka, nezrelo se ponaša i pokušava da se opravda. Generalno nezrelo, to svi zadrugari znaju i neće da pričaju, a mi koji gledamo to smešno nam je mnogo. Dao sam primer, svi znaju da je bila sa Filipom, tresla se kamera, tresla se soba, zemljotres je bio, razvalili su šolju, kadu, sve su razvalili, ali eto ona je to uradila da bi mogla da da reklamu Filipu. Ako je to uradila, onda je to zbog Filipa! (smeh) Pa neka, ja nju razumem potpuno, možda Filipu treba reklama. (smeh) On je, čovek, tri puta bio u rijalitiju, mislim da nikada u životu ne može da ima veću popularnost od Filipa. Filip će ostati legenda živa, ceo život. Navikao sam se više na nju, njoj i Milanu novinaru je najlepše tamo u Zadruzi. Oni su jedini željni medija i popularnosti, dok većina drugih žele da što pre izađu i nije im dobro. Svi oni žele da vide kapiju, a Milan ne. On uživa i on je dobar, njemu je to odlično leglo. Uvek kad se desi neka frka on se slučajno tu nađe. "Izvinite u prolazu sam"... (smeh) - priča Gagi svoje viđenje.

Printskrin: TV Pink

Kada je u pitanju finale, Gagi kaže da Lunu vidi u istom.

- Ja sam zadovoljan sa Lunom, ona je sve bolja i bolja i mislim da polako vuče ka finalu, mislim da će ona neka od prva tri mesta sigurno osvojiti! - završava Gagi za Telegraf.

BONUS VIDEO: Pogledajte poslednji Slobin intervju pred ulazak u Zadrugu:

(d.bukovcic@telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    1. februar 2018 | 18:19

    Koliko nenormalan treba da budeš da ženu kojoj je tvoja ćerka rasturila brak, pljuješ i napadaš, umesto da spustiš glavu ili joj se izviniš?!

  • Glas razuma

    1. februar 2018 | 18:55

    Gagija nikad niko nije shvatao ozbiljno, tako da ne znam šta je poenta intervjua sa njim... Sve da je i tačno što kaže o seksu između Kristine i Filipa, moram da istaknem sledeće činjenice: 1. ništa se nije videlo (za razliku od seksa između njegove Lune i Slobe) 2. ako je bilo seksa, onda je bio dobar (za razliku od L&S) 3. higijena je na zavidnom nivou (opet za razliku od L&S) 4. Opet - ništa se nije videlo, osim prljavih misli i pokvarene mašte Kijinih protivnika :)) i 5. Verovatno je u pitanju Filipova igra da vrati šemu sa Marijom-Anom preko kazne-ljubomorne situacije sa Kijom...(ipak su toliko dobri da to mogu da dogovore, on je javno priznao da mu se ona sviđa, a ona samo treba da pristane...).

  • Rule

    1. februar 2018 | 17:25

    Gagi: Moj otac koji trenutno nije ziv... Luna: Blam me je ali se ne stidim ničega...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA