Ti si skrivena prostitutka, Luna je 1.550 puta bolji čovek od tebe! Miljana nikad brutalnije izvređala Kiju! (VIDEO)

- Ti si toliko zla i podla, nije ni čudo što se kaže da se otrov čuva u malim bočicama - vikala je Miljana na Kiju

Kristina Kija Kockar i Miljana Kulić su se ozboljno posvađale, a razlog tome bilo je pitanje postavljeno Kiji.

Filip pričao koliko traje njegov seks, a potom se umešala Kija! (VIDEO)

- Brecnula si se na Anu da ne masira Miljanu, već da je masiraju Luna i Sloba. Ana je u čudu izjavila: "Pa trudna je", a ti si na to rekla da je Ana poslednja koja treba da je masira. Kako te nije sramota da budeš bezdušna prema trudnoj ženi? - glasilo je pitanje.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

- Jeste ja sam to rekla, zato što u tom trenutku Miljana je napala Anu, pre toga, to veče i svašta joj rekla ono kad je bilo sa Janjušem. Tad se pomirila (Miljana) sa Slobom i Lunom, ja sam rekla da treba oni da je masiraju, ne ona (Ana)... Zato što je rekla da je (Ana) ku**a, nema šta joj nije rekla, da se je*e - objasnila je Kija.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

- Ja sam videla da kada razgovaram sa njima (Lunom i Slobom) ti mi okrećeš leđa. Ko si ti? Koliko Ana ima godina? Šta si ti Ani, mama? Vodi računa i kukaj nad svojom tužnom sudbinom... Treba da te bude sramota i pokrij se ušima, jako si zla! Ti si toliko zla i podla, nije ni čudo što se kaže da se otrov čuva u malim bočicama! A ti Ana hvala ti puno što si me izmasirala, i što imaš svoje mišljenje i što sama upravljaš sobom, što ne treba jedna Kija da te savetuje - rekla je Miljana i dodala:

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

- Ja se prevrćem, glava me boli, plačem, kukam, zovem produkciju, Bora me masira, lekove pijem, da ona kaže Ani nemoj da joj pritisneš glavu. Luna je 1.550 puta bolji čovek, Sloba takođe, koji su skočili i kada smo bili u lošim odnosima... A ti (Kija) si jedno đubre malo, ja sam imala visoko mišljenje o tebi, gledala sam na tebe kao na žrtvu, ti nisi žrtva, ti si go*no... Pre toga Andrija, isto je uradila, posle toga Filip u toaletu 30 minuta, koga pravi budalom? Leži tu sa muškarcima u krevetu... Ovo je jedna fu*ara, d*onfulja, skrivena ku**a - rekla je Miljana.

Pogledajte svađu Miljane i Kije:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miloš

    15. februar 2018 | 16:32

    Da li ste gledali nekada na Animal Planet-u kako hijene čoporativno čerupaju plen? Meni ovo neopisivo na to liči. Postalo je negledljivo. Sve je, samo ne fer plej.

  • goxy

    15. februar 2018 | 16:06

    Ne verujem da neko moze da bude na Miljaninoj strani.Kristina je pametna ,inteligentna osoba za razliku od Miljane kojoj je ovo postao posao.Trudna pusi,puje,ne spava dovoljno pa kakvi su ti roditelji koji su pustili da jedno dete spava u smradu ,bez adekvatne ishrane.Uzas.Da li neko moze da uporedi ove dve licnosti?Kristina se lavovski bori nece pobediti zato sto produkcija gura Lunu koja je slika sramote za svaku zenu i porodicu.Kija budi jaca od ovih hijena!!!

  • mimi

    15. februar 2018 | 15:15

    Sramota me je od ovog Pinka jedina normalna pametna i prirodna osoba je Kija koja se bori kao lavica protiv ove horde debila ali produkcije koja kada je videla da ima favorita odma je kanali ...lepo vam je rekla da njoj netreba prva nagrada...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA