Izmanipulisala me je, laže kako zine! Luna rekla da pogrešila što se družila sa Kijom, pa konačno priznala šta ZAISTA misli o Kristini! (VIDEO)

- Ona me je provocirala, kanalila, sada će bude onako kako ja hoću, bez ikakve komunikacije - poručila je Luna

  • 30

Posle nekoliko meseci pretvaranja da je sve u redu, Sloba i Luna su prekinuli svaki kontakt sa Kijom, a Đoganijeva ističe koliko joj je drago zbog toga.

Viđi, trebalo bi što više Crnogoraca ubačivati! Pitali smo ljude na ulici šta misle o Zadruzi, Slobi, Kiji i Luni! (VIDEO)

Dok je u garderobi pričala sa Minom, Luna je ogovarala Kiju.

- Sloba mi je govorio da ne budem u kontaktu sa njom, i bio je u pravu. Sva je kao, dobra, fina, a laže kako zine - rekla je Luna i dodala:

Pritnskrin: TV Pink

- Zaje*ala me je, i mene je kao i sve vas izmanipuslisala.

Potom je Đoganijeva nastavila svoj monolog.

Printskrin: TV Pink

- Ne može sa njom lepo, ona me je provocirala, kanalila, sada će bude onako kako ja hoću, bez ikakve komunikacije. Ne prija mi njena energija, ne mogu da je vidim očima, izbegavaću je, ponašaću se kao da je stub u kući. Zato ne mogu da ti priđem kad si sa njom - objasnila je Luna a Mina se rasplakala i rekla:

- Neću tebe da izgubim, mnogo te volim, veruj mi.

Luna o Kiji:

Video: najžešće svađe između Slobe, Kije i Lune:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeca

    19. februar 2018 | 09:48

    A sto ne napišete da je u istim razgovoru prebacila Mini što je fina sa Kijom? Da ne treba da se druži sa njom? Posle ce opet da ispadne ali ja ne okrećem ljude protiv Kije!

  • LEKI

    19. februar 2018 | 09:14

    eee tek sad ustvari ti djevojko pokazujes svoje lice.Kad si vidjela da Krisitna nije nimalo naivna i da je borac, zena sa stavom i da ostali ukucani vise ne zele da budu dio vaseg soa onda je Kristina lazljivica.Krivo ti je sto nisi ti nego je Kristina ispala vamp zena, a ti samo obicna nezrela ljubavnica.Prihvati da iako imas Slobodana na gubitku si...

  • Mila

    19. februar 2018 | 10:10

    Ljubavnica kad je krenula u otimacinu muza nije racunala na sljedece: 1. da mu je zena Kija Kockar, borbena, elokventna, pametna, radna, drustvena 2. da ce mu zena imati petlju da udje u rijaliti 3. da ce joj Kija preuzeti sve drugove i drugarice i da ce Ljubavnica ostati sama 4. da ce Kija preuzeti slavu i okrenuti rijaliti u svoju korist.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA