≫ 

ISKULIRALA IH NAJSTRAŠNIJE: Dok su Sloba i Luna zajedno pevali i đuskali uz Cecinu hitčinu, evo šta je Kija radila! (VIDEO)

Današnje karaoke više su nego zabavile učesnike Zadruge, ali i sve gledaoce

  • 15

U takmičenju u karaokama zadrugari su dobili zanimljive kostime i još zanimljivije pesme, a među najzapaženijim nastupima svakako je bio nastup Kije Kockar, Lune Đogani i Slobe Radanovića.

Mene muž da prevari, ja ga više u životu ne bih pogledala! Luna i Đekson ogovarali Kiju, a onda su spomenuli i Slobu! (VIDEO)

Kija je kao zadatak dobila pesmu Silvane Armenulić "Ciganine, sviraj, sviraj", dok je Sloba morao da otpeva pesmu Sinana Sakića "Sudbina me na put šalje". A pre njih, Luna je imala svoju tačku - u pitanju je Cecina pesma "Ja još spavam u tvojoj majici".

Luna i Sloba zabavili su se prvo pevajući, a zatim su i zaplesali. Za to vreme, Kija je nameštala kosu pred ogledalom, spremala se za svoju tačku...

Printskrin: TV Pink

Pogledajte kako je izgledao Lunin nastup (u kojem joj se pridružio i Sloba):

POMOZI MI, JA TE VOLIM NAJVIŠE! Luna legla kraj Slobe, htela da se pomire, on se nije ni mrdnuo dok se umiljavala, a evo šta joj je sve rekao! (VIDEO)

Nešto kasnije, Sloba je imao svoju karaoke tačku, a dodeljeno mu je da otpeva hit Sinana Sakića "Sudbina me na put šalje", kojom je oraspoložio zadrugare i napravio odličnu atmosferu.

Ukoliko ste propustili Kijin nastup sa pesmom Silvane Armenulić pogledajte OVDE.

Anketa: Pitali smo ljude šta misle o rijalitijima, Luni, Slobi i Zadruzi:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA