POMOZI MI, JA TE VOLIM NAJVIŠE! Luna legla kraj Slobe, htela da se pomire, on se nije ni mrdnuo dok se umiljavala, a evo šta joj je sve rekao! (VIDEO)

Luna je davala sve od sebe da izgladi situaciju sa Slobom nakon što je ishisterisala zbog njega i Kije

  • 29

Luna i Sloba zahladneli su odnose nakon što su Kija i Sloba izabrani za potrčke i dele sobu svake noći, a to će tako biti i naredne dve nedelje po odluci Velikog šefa, za koju zadrugari još uvek ne znaju. 

Kija prenosila stvari u sobu gde će sa Slobom provesti 14 dana, a jedan njen potez naterao ga je da skoči iz kreveta! (VIDEO)

Luna se nikako nije smirivala zbog ove Miljanine odluke, pa je od sinoć histerisala, a danas se i Đeksonu žalila na Kiju i Slobu. Međutim, kasnije je prišla Slobi koji je ležao na krevetu i stavila mu do znanja da se kaje.

- Jedino ako me ne voliš, jedino ako si se ohladila...i onda ode u ku*ac... A imamo sve, sve imamo - govorio je Sloba.

Printskrin: TV Pink

- Ali kako ja tebi da objasnim da kad sam ja takva, da to nema veze s tobom? Ti svaki put to tako shvatiš... - pravdala se Luna pokušavajući da objasni svoje ponašanje.

- Ali ti se prema meni tako ponašaš. Ti mene tretiraš loše u tim situacijama. Ja ničim ne izazovem tu tvoju reakciju, sve je isto - rekao joj je Sloba.

Printskrin: TV Pink

- Nisam spavala celu noć... - nastavljala je Luna.

- Ti bi me dočekala srećna, zaljubljena, jedva bi čekala da me vidiš...stisla bi me jako... Ja moju Lunu i dalje volim najviše na svetu, više od sebe, ali ona ne... - ostajao je pri svome Sloba.

- Pomozi mi, ne znam šta da radim. Zbog mene si ovakav. Ja te obožavam, volim te najviše na svetu - rekla je Luna, a na kraju je došlo do pomirenja.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xxx

    27. februar 2018 | 20:43

    Ova devojka voli samu sebe najvise na svetu

  • omer

    27. februar 2018 | 20:17

    Rijetko antipatično žensko. Niti je umiljata, niti ženstvena, ni mila ni draga, ma jedno veliko ništa.

  • Milka

    27. februar 2018 | 20:03

    Ne umes ti da volis...ti cega se uhvatis sve upropadtis.Ako on nije bio u stanju da se obuzda, saceka i vidi ko si i kakva si, sad vala nek snosi posledice.Nema dalje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA