≫ 

Svi su znali osim mene: Kija zanemela kada joj je Nadežda ispričala s koliko se devojaka Sloba dopisivao! (VIDEO)

Kija i Nadežda su ponovo pričale o Slobinim navodnim preljubama

  • 6

Posle pitanja Jelene Krunić koje je bilo namenjeno Nadeždi i Kiji, počela je nova rasprava bez kraju u rijalitiju.

Totalni haos! Luna i Nadežda se umalo potukle, Sloba se umešao, hteo da bije Biljićevu, obezbeđenje ga jedva odvuklo! (VIDEO)

- Šta je ti je Nadežda rekla za Slobu, da te je varao i da su to svi znali u Zrenjaninu, osim tebe? - pitala je Krunićeva.

- Nadežda je meni rekla: "Ne znam da li si svesna da je javna tajna da se Slobodan dopisivao sa drugim devojkama". Rekla mi je da su se druge devojke hvalile o tome, da je to javna tajna i da to svi znaju. Čula sam te priče od mog najboljeg druga, ali sam to iskulirala nisam verovala... Ja to nisam primetila. Osim te jedne devojke iz Zrenjanine, ostale su bile iz Beograda... Svi su se smejali, svi su to znali osim mene... Kako se osećam? Kao go*no najveće, eto to je to - objasnila je Kija.

Printskrin: TV Pink

- Očigledno su svi znali više nego ja. Nadežda je provodila vreme u Zrenjaninu samo kad smo tamo pevali zajedno - konstatovao je Sloba, a Kristina ga je prekinula:

- Ti Slobodane vrlo dobro znaš koga ona zna od tvojih drugova!

Printskrin: TV Pink

- Da, ti i ja smo se videli pet puta u životu. To su i moji prijatelji. Dobro okej, faca si, ja hoću preko njegovih leđa da dođem do "škode", bravo, to si ti rekao - poručila je besna Nadežda tokom prepirke sa Slobom.

Nadežda i Kija o Slobinim devojkama:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • S.A

    3. mart 2018 | 13:07

    Bravo za Nadezdu,pozitivna osoba i veoma draga.Posaljite tog mutnog Slobodana kuci.Dopisivao se sa svakim a sad ovde glumi nekog postenjaka.Kija prica a on nesme od Lune ni da je pogleda.Kao veran svojoj devojci,a zenu varao na svakom koraku.Lunci ostavi suze kad izadjes vani,a sad se smejite Kijinoj tugi.Imaces kada i plakati,sve se vraca .

  • @@@

    3. mart 2018 | 12:31

    Ovaj buzdovan gde god da Kija sedne okrene joj ledja

  • Goranka i Vesna

    3. mart 2018 | 18:52

    ON I ZASLUŽUJE TAKVU KAO ŠTO JE LUNA.KRISTINA JE KRALJICA.KOLIKO JE SAMO RADILA DA BI IM SVE OBEZBEDILA.EE, SLOBODANE MNOGO SI SKRENUO SA PRAVOG PUTA.KRISTINA TI JE BILA VETAR U LEĐA PO SVIM PITANJIMA.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA