≫ 

Volela bih da mu ova veza... Kija otvorila dušu Mikiju, iskreno mu rekla sve što misli o Slobi i njegovoj vezi sa Lunom (VIDEO)

- Veruj mi da je jedna jedina stvar koja nas je tu kočila bio naš seksualni život i ja sam pričala sa njim o tome - rekla je Kija

  • 19

Miki Đuričić i Kija Kockar prošlu noć proveli su u rehabilitaciji gde su razgovarali o Kristininom još uvek zakonitom mužu Slobi Radanoviću, njihovom braku i svemu što im se izdešavalo u proteklih nekoliko meseci.

Sloba celu noć bio van sebe zbog informacije koju je dao tokom svađe sa Miljanom! (VIDEO)

- Vaš brak bi i napolju propao i da se ovo nije desilo... Vaš brak ne bi izdržao ni napolju... - rekao je Miki.

- Veruj mi da je jedna jedina stvar koja nas je tu kočila bio naš seksualni život i ja sam pričala sa njim o tome - rekla je Kija.

- On je tebe voleo čim je preko toga prešao - rekao je Miki.

- Pa naravno da me je voleo! - rekla je Kija.

- Problem je što se ovo desilo javno, ali ako se on iskreno zaljubio... Ja kapiram tebe da si ti povređena, ali ti njega ne možeš da kontrolišeš. Bilo bi neiskreno i da nije priznao - rekao je Miki.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

- Da, ali ne možeš da se zaljubiš posle 7 dana - rekla je Kija, a zatim je objasnila zašto ona i Sloba nisu imali seksualne odnose:

- Nije da ja njega nisam želela, posle te operacije, mene je to zabolelo, strašan bol, plačem i ja se onda setim toga i meni nije dobro... I onda se nerviram što je on muško i što smo mladi, a to mu ne pružam, i onda pričam sa njim o tome i onda on mene uverava kako to nije bitno.

- Pa dobro to je dokaz da te je voleo - zaključio je Miki.

- Možda nije tako mislio. Možda je to gurao pod tepih i govorio mi samo ono što ja želim da čujem. Ja sam se toliko razočarala u njega ovde - rekla je Kija.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

- I dalje pričaš o njemu i dalje hoćeš da rešiš nešto što je prošlo... On ima ljubav, ti imaš ljubav. Zamisli taj tvoj dečko koji te sluša gde se ti raspravljaš sa bivšim mužem! - rekao je Miki.

- Pa ko je normalan razumeće me... - rekla je Kija.

- On je svestan da je način na koji je to uradio pogrešan, ali povratka nema- rekao je Miki.

- Volela bih da mu ova veza sada traje, da ne bude da mi je sve ovo uradio ni za šta - rekla je Kija.

Pogledajte kompletan razgovor:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GORAN

    5. mart 2018 | 18:02

    Sloba je po svim pitanjima ispao loš čovek.Kristina je dolazila u zadrugu,a on pustio Anabelu da raspravlja s njom.Užas.Ni tada nije bio muškarac a kamo li sad.

  • Marija

    5. mart 2018 | 18:53

    Anabela prestani da uzdižeš ljubavnicu, a blatiš suprugu.SVE SE VIDI

  • Nena i Gordana

    5. mart 2018 | 17:59

    Greška je samo što se nisu obratili stručnom licu.Oni su se jako voleli.Odlučili su da se sve to sredi kad on izađe iz zadruge.Kija je zbog braka odlučila zajedno sa njim da ne leti.Ispratila ga u zadrugu ..a Launa ga napadala i smuvala za 3 dana.Strašno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA