≫ 

Najluđi rođendan do sada! Mikiju stigla torta na kojoj su on i Kija, a kada je video poruku koja je ispisana, ODLEPIO JE! (VIDEO)

Čuveni pčelar iz Kupinova napunio je 41 godinu, a od svih zadrugara koji su slavili rođendane u Zadruzi, dobio je najviše poklona

  • 33

Miki Đuričić 14. marta napunio je 41 godinu, a u Zadrugu je tim povodom stiglo nikad više poklona - i svi do jednog su ga oborili s nogu!

Kvarniju ribu nisam video! Miki surovo iskreno pričao o Kiji, pa Filipu uputio jasnu poruku o onome šta ga čeka! (VIDEO)

Nakon gostovanja u emisiji Amidži šou, Mikija je u Zadruzi sačekalo posluženje na celom stolu, ali kada je ugledao torte koje su mu stigle nije mogao da sakrije oduševljenje.

Torta koju nije želeo ni da pipne (čak je razmišljao da je zaledi kako bi je sačuvao) jeste ona na kojoj su on i čuveni fudbaler Huan Roman Rikelme, ali to nije sve!

Foto: Pink.rs

Mikiju su prijatelji poslali urnebesnu tortu na kojoj su on, Kija i njegov pas Žuta! Kijina figurica je kopija njenog stajlinga sa Zadrugovizije, a Miki kleči i prosi je.

Poruka koju su mu prijatelji poručili da piše na torti jeste: "Srećan rođendan Mikiju KOCKAR(u) Đuričiću i veridba sa Kijom Kockar budućom Đuričić".

Printskrin: Youtube/Zadruga Official
Printskrin: Youtube/Zadruga Official
Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Mikiju su na rođendansku žurku došli "Đokara i gnjurci", bend koji obožava, a kojem je ovo ujedno prvo pojavljivanje na dešavanju ovog tipa.

Pored torti i hrane Miki je dobio gomilu stvari, a najviše se obradovao dresovima Bogdana Bogdanovića i Miloša Teodosića koje su mu poslali fanovi, njegovi Mikijevci.

Printskrin: TV Pink

Neka od pisama i čestitki pročitala mu je Kija:

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Nakon benda "Đokara i gnjurci" u Zadrugu je ušla Andreana Čekić, a onda je na ludu žurku upala i Dara Bubamara!

(I.C.)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kata

    14. mart 2018 | 10:27

    Miki zna da je Kija favorit! Dobio je zadatak da je kanali.ali gle desilo se cudo,svidela mu se kao i vecini muskaraca tamo.Kakav crnjak Sloba ostavi zenu misleci da je Luna bolja za reklamu,ali se zajeb...,a Miki ukapirao sta se desava pa sedi na dve stolice.

  • Marijana

    14. mart 2018 | 13:17

    Miki, srecan ti rodjendan i idemo do zasluzene pobede, kralju nas.

  • LANA

    14. mart 2018 | 07:51

    Ma Miki je car,spontan,smesan,duhovit.To je za rijaliti a ne Mica i Saska koji su samo za svadju,pljuvanje,polivanje,vredjane ili ovaLuna i Sloba koji su unistili zivote i sebi i drugim da bi dobili 5 min.slave a od ljubavi nista..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA