Kiji rekli da su se videle suze u njenim očima dok je Sloba pevao "Maskenbal": Dok je objašnjavala, Luna se hvatala za glavu! (VIDEO)

Kijina reakcija dok je Sloba pevao "Maskenbal" u "Amidžiju" nije prošla nezapaženo

  • 14

O gostovanju Kije Kockar i Slobodana Radanovića u emisiji "Amidži šou" i dalje se priča, a posebno zanimljiv trenutak bio je dok je Sloba pevao pesmu "Maskenbal".

Ponižavaju me kao kera, Žutu više poštuju od mene! Luna kukala i plakala iz sve snage, pa Slobi postavila uslov, a tiče se Kije! (VIDEO)

Kijina reakcija izazvala je razne komentare, kako kod zadrugara, tako i u javnosti, pa je među pitanjima gledalaca bilo i jedno koje se ticalo baš toga.

- Dok je Sloba pevao "Maskenbal" u tvojim očima se videla seta, suze i ljubav. Zašto ne priznaš i sebi i drugima da se nisi ohladila od njega? - bilo je pitanje upućeno Kiji.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Kad god on peva, uvek osetim setu... Nisam ironična, nisam ni Đekson ni Slobodan u ovom trenutku. (smeh) Lepo je otpevao, lepe su reči, neke su onako malo autobiografske za mene - rekla je Kija.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- "Moj život je mali maskenbal", prvo to... "Ja nosim osmeh kao stvar dok lažem sve da još smo par"... Ne u tom smislu da lažem sebe, već u tom da nosim osmeh kao stvar - objasnila je Kija, a Luna je sve vreme odmahivala glavom i hvatala se za glavu.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Nisam ga slušala sa nekom tugom, nego sa nekom setom...ali ne ni toliko zbog njega, nego zbog mog života i situacije u kojoj sam se našla - zaključila je Kija.

Kijinu reakciju dok je Sloba pevao "Maskenbal" pogledajte OVDE

Pogledajte video:

VIDEO: Od kokošinjca do tavana: Ovo su najveće seks akcije Lune i Slobe, a jedna će vas zgranuti

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mladen i Goca

    22. mart 2018 | 17:11

    Podržavamo Kristinu i glasamo za nju.Toj jakoj ženi se divimo suprug i ja.Luna Đogaj može da se hvata za praznu glavu koliko hoće.Ona je devojka bez morala,vaspitanja i još mnogo toga.

  • Ja

    22. mart 2018 | 13:02

    Fascinantne su mi žene (švalerke) koje veruju da taj gospodin koji ponižava ženu zbog njih isto to neće i njima da radi za neko vreme! Ološ je ološ koja god žena bila pored njega

  • mara

    22. mart 2018 | 13:06

    Podrzavam ovu djevojku. Gkedala sam ovu emisiju, ne znam nista o njima sem sto procitam, ali posle ovoga dajem glas njoj da pobijedi💋💋💋

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA