Još jedan ljubavni trougao u Zadruzi! Marija Ana priznala da bi bila sa Đeksonom, njemu se sviđa Andrijana, a Mina je ljubomorna! (VIDEO)

Đekson je pričao o ovome sa Borom Santanom, a pošto je snimak pušten svim zadrugarima morao je da objasni celu situaciju

  • 6

Zadrugarima je produkcija puštala video-klipove na kojima su ogovarali jedni druge, a jedan snimak je izazvao pravu pometnju među ukućanima.

Da je finale Zadruge večeras, za koga biste glasali? (ANKETA)

Na snimku Nemanja Đerić Đekson i Bora Santana pričaju o Mariji Ani Smiljanić koja je priznala da bi bila sa Đeksonom kada bi morala da bira, a onda je Đerić otkrio da je Mina Vrbaški ljubomorna zbog Andrijane Radonjić.

Nakon odgledanog snimka, Đekson je ustao da prokomentariše celu situaciju, a po izrazu Andrijaninog lica može se zaključiti da joj se ova priča ni malo nije svidela, a još manje njenom tati Dušku.

Printskrin: Youtube/Zaduga Official

- Priča je bila da mi je taj dan Marija rekla na igri istine da bi se posle Fiće drmusala sa mnom... kada bi morala da bira sa kime će da bude. Rekao sam da bih uvek blejao sa Andrijanom. A Bora mi je govorio da ova (Mina) ljubomoriše na Andrijanu. Dečko je meni rekao da je to Mina rekla njemu, to je cela priča... Ništa ja tu ne pričam da Mina ljubomoriše, nego je meni rečeno da Mina ljubomoriše. Ja sam to zaključio i samo sam ga pitao je l' to tako? Ja sam rekao boli me ku*ac, može da kaže ko šta hoće, ima da blejim sa njom! Taj dan je meni saopšteno da se Andrijana loži na mene i Marija Ana je tad rekla na igri istine da bi se pljasnula sa mnom, kad ne bi bilo Filipa - kazao je Đekson.

Printskrin: Youtube/Zaduga Official

- Nemam komentar! Prepuštam Đeksona svim devojkama koje se lože na njega, ja odustajem! Ja ne spavam pored njega! - rekla je Andrijana.

Pogledajte šta je Đekson rekao o Marija Ani, Mini i Andrijani:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sm

    30. mart 2018 | 22:16

    Andrijana,totalno razocarala...

  • Ruska

    30. mart 2018 | 23:51

    Cisto da ispostujem novinara. Meni licno ne bitni likovi. Narocito, neuroticna Marija. Danas sam cula, da se tako zove,da joj je,,umetnicko Maria Ana " . Ona je ,,umetnica " . Djekson nesto ,,pljeska " koga stigne. Andrijana, dobra devojka, sa svojim bubicama. Vise simpatisem Marka M. Miljanu, Sasku dok se ne iznervira ... Dusko jako simpatican. Ali Kristinu naj VISE.

  • Tz

    30. mart 2018 | 23:20

    Davno sam komentarisao da je Andrijana podmukla i najveći lažnjak. Kako vrijeme odmiče vidim da sam bio u pravu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA