Bila si sa Darkom Lazićem, imala si vezu sa oženjenim doktorom! Milan izrekao šokantne tvrdnje na Kijin račun (VIDEO)

- Ispred prodavnice su ti rekli da više ne pominješ Andrijino ime i da se kloniš Filipa. Rekli su ti da više nemaš dečka! - vikao je Milošević

  • 48
Kija i Milan se svađaju, Printskrin: Youtube

Prošu noć obeležile su brojne svađe između učesnika u Zadruzi, a sve je počelo obračunom između Kije Kockar, Milana Miloševića, Lepog Miće i Slobe Radanovića!

Filip rekao da je imao akciju sa Kijom u WC-u, nastao zemljotres u kući, sve se orilo od svađe! (VIDEO)

Lepi Mića je zamerio Milanu Miloševiću na tome što neprestano brani Lunu Đogani i Slobu Radanovića, a podbada Kiju. Nakon ovoga, izbio je ošti haos među zadrugarima!

Da, slažem se sa Mićom. Za njih ima i te kako materijala, ali ja sam uvek ta koja je glavni lik u svim tim šalama na radiju. Meni to ne smeta, nemam zamerke, što se mene tiče mogu da me pominju non-stop. On je njih pominjao prva dva meseca dok Milan nije pomislio da ima interes od Slobodana ali to mu je, odmah da mu kažem, propala investicija. Što se mene tiče, možes slobodno da me napadaš ovde non-stop - rekla je Kija.

Kija se svađa sa Milanom, Printskrin: Youtube

- Ja nikad nisam ustao za stolom i napadao Lunu. U lice joj kažem sve što mislim. To što smo mi dobri i što je ona iskrena osoba, meni odgovara. Ja to ne podržavam što je sa oženjenim muškarcem ali cenim tu njenu iskrenost. Nikada nisam Lunu branio za stolom. Ako ćemo o interesu, onda meni treba i Kija, i Sanja, Matora pa i Maca. Dokle god ja ćutim i ne iznosim sve iz privatnog života, štitim i tebe (Kiju) - odgovorio joj je Milan.

Milan se svađa sa Kijom, Printskrin: Youtube

- Nije problem u tome, već je problem što imaš dvostruke aršine. Ustaneš i kažeš Sari "Pisala si pisma oženjenom muškarcu" a štitiš Lunu koja je uradila još goru stvar ili Slobodana koji je tek loše uradio. Ja mislim da ti nisi prva dva meseca video kakva je priča između njih pa si ih napadao, sada si shvatio sve i sada si počeo još pre vremena da radi Slobodanu PR. Računaš na tu saradnju sa njima, ali Slobodan može da ti okrene leđa, on je sklon tome - odbrusila mu je Kockareva.

Ja znam da si pored njega (Slobe) i Struke bila sa još jednim pevačem, sa Darkom Lazićem! Imala si vezu sa oženjenim doktorom ovde u Beogradu! Vi odlično znate da je sve što ovde govorim suva istina. Ispred prodavnice su ti rekli da više ne pominješ Andrijino ime i da se kloniš Filipa. Rekli su ti da više nemaš dečka! - vikao je Milošević.

Sloba nakon što je čuo informacije koje nije znao o Kiji, Printskrin: Youtube

Nije problem u tome, već je problem što imaš dvostruke aršine. Ustaneš i kažeš Sari "Pisala si pisma oženjenom muškarcu" a štitiš Lunu koja je uradila još goru stvar ili Slobodana koji je tek loše uradio. Ja mislim da ti nisi prva dva meseca video kakva je priča između njih pa si ih napadao, sada si shvatio sve i sada si počeo još pre vremena da radi Slobodanu PR. Računaš na tu saradnju sa njima, ali Slobodan može da ti okrene leđa, on je sklon tome - odbrusila mu je Kockareva.

Ništa od toga nije istina! Ti lažeš. Sve što si izneo nije tačno! Sve ćeš mi objasniti ovo - pokušavala je da dođe do reči Kija.

Pogledajte svađu Kije i Milana:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Suza

    6. april 2018 | 16:34

    U svom životu nisam videla ženu koja ogovara i izmišlja više od ovih "muškaraca"...posebno se ističe Milan...bio mi je simpatičan, ali kada god pogledam on ide od jednog do drugog, prenosi abrove, izmišlja afere, pakuje priče, prikazuje se svakom kao prijatelj a tu ni "p" od prijatelja nema. Žalosno je što koristi trenutke ljudske slabosti, suze, samo da bi izvukao deo informacija koje kasnije vešto nadogradjuje radi svoje promocije. Nikada ne bih pomislila da čovek koji je imao svoju ličnu tragediju može da se ovako ponaša.

  • Hm

    6. april 2018 | 16:26

    Milan se pogubio u lažima.

  • DARKO 100%

    6. april 2018 | 15:07

    Kao strine neke se pojedini muskarci ponasaju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA