≫ 

Frka u 2 ujutru! Maca rekla Kiji da neće postati majka, ona se zaletela i ščepala je iz sve snage, obezbeđenje je jedva odvuklo! (VIDEO)

Kija je bila van sebe nakon što je Maca Diskrecija ponovo rekla kako će ona roditi dete, a Kristina nikad neće

  • 39
Printskrin: TV Pink

Iako je već juče popodne Maca Diskrecija napravila haos u kući time što je Kiji Kockar rekla kako nikada neće postati majka zbog toga što je, citiramo, "operisala ribicu", nije joj bilo dovoljno pa je sa istom pričom nastavila i kasno uveče!

O ovome će se danima pričati! Kija i Luna se poljubile u usta, pa onda obe prozvale Slobu! (FOTO) (VIDEO)

Naime, Kija se raspoložena vratila iz Amidži šoua, a dok je stajala u spavaćoj sobi Maca joj je ponovo rekla istu stvar. Kija se okrenula ka njoj, uhvatila je za ruke nakon što ju je Maca pomazila po kosi, a kada je Diskrecija ponovo izgovorila istu sramnu stvar Sloba Radanović zaleteo se ka njoj, dok ga je obezbeđenje obuzdavalo.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Kija je počela da se trese, nakon nekoliko trenutaka izašla je napolje, a posle nekoliko minuta vratila se u kuću i zaletela se ka Maci, uhvatila je za haljinu iz sve snage i povukla je toliko jako da ju je svukla sa kreveta!

Obezbeđenje nije moglo da otrgne Kiju od Mace, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Kija je ponavljala da tako nešto nijednoj ženi nikada ne treba da izgovori, te da će je zbog toga vući po celoj Zadruzi. Iako je prilično niska i sitna, Kija je iz besa toliko jako držala Macinu haljinu da ju je obezbeđenje jedva otrglo od nje i iznelo napolje!

Pogledajte kako je sve krenulo i momenat kad se Sloba zaleteo ka Maci:

A ovako je izgledao incident sa Kijom:

"Suludo je da pustim dete da gleda to, ali..." Evo šta Jelena Kostov kaže o Zadruzi:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anna

    11. april 2018 | 10:28

    Koliko mora neko biti zao i los kao covek da moze tako nesto da kaze.Maca ide na to da Kiju izbaci jet zna da je favorit.Podlo i kvarno da nema dalje.Kija sve moze da istrpi, ali na tu temu gubi razum.Kija samo napred ne zavisi nista od te jadnice.

  • Može biti samo je*an

    11. april 2018 | 10:28

    Maca je jedna vrlo nesretna devojka... Pala je u depresiju i sada mrzi ceo svet... Žalosno je što ne ume da se pokaje za najgore uvrede i kletve koje upućuje drugima... Kija je kraljica, maleni, ali srčani borac, koji ne da na sebe... Bori se za sve normalne i povređene žene... Kija, lagano do pobede.... Zli ljudi mogu samo da te mrze....

  • 488

    11. april 2018 | 13:51

    Jel ovo ona "verbalno jaka" Kija koja "i te kako ume da se brani"?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA