Dala sam ti mač u ruke, iskoristi ga! Nadežda otkrila Kiji da je imala akciju sa Mikijem, pa joj savetovala da mu se osveti! (VIDEO)

Nakon onoga što je Nadežda ispričala, Kijina reakcija je bila potpuno neočekivana

  • 63
Nadežda Biljić i Kija Kockar, Printskrin: Youtube

Miki Đuričić i Nadežda Biljić nedavno su imali akciju o kojoj je brujala cela Srbija. Njihov seks imali su prilike da gledaju brojni gledaoci koji prate Zadrugu.

Međutim ukućani o tome ništa nisu znali, a Miki i Nadežda su dobro čuvali ovu tajnu. Nadežda je juče po prvi put prigovorila Mikiju zbog toga što napada Kiju da prizna da je imala seks sa Filipom, a ni on nije priznao i rekao zadrugarima šta se desilo između njih dvoje, na šta je on rekao da će sve priznati ako ga neko bude pitao.

Miki Đuričić i Nadežda Biljić, Printskrin: Youtube

Nakon svega, Nadežda je ipak odlučila da ovaj razgovor sa Mikijem podeli sa Kristinom, pa joj je ispričala do detalja, ali Kristinina reakcija na ono što je čula bila je potpuno neočekivana.

Akcija u zoru: Miki i Nadežda ponovo imali žestok seks, glasno stenjanje se orilo Zadrugom! (VIDEO)

- Ja sam ostala šokirana! Ja sedim ovako i sve vreme gledam u njega i ne verujem. Ne menjam mimiku, ne menjam ništa... Reko da li je realno? Rekao je: "Ja bih priznao", a ti (Kija)  nisi priznala. Šta tebe boli ku*ac i da jeste i da nije?! - govorila je Nadežda o jučerašnjem razgovoru sa Mikijem.

Printskrin: Youtube

- Kako ne razumeš?! Zato što on brani Slobodana! Želi mene da prikaže kao nemoralnu, a njega da uzdigne... Kako ne konta niko?! Jeste vi normalni?! I on i ovaj Filip... Pa ovom treba pesma... Što ste naivni svi tako?! - objasnila je Kija.

- Ja to sve znam! - dodala je Nadežda.

- Mogu samo... Ku*ac... Zato što sam ja tu kao živi dokaz. Niko normalan ne može da poveruje u takve gluposti! - rekla je Kija.

- Ja sam ti dala mač u ruke ti ga iskoristi pametno! - rekla je Nadežda.

- Neću uopšte da se bakćem sa tim! Neću da se spuštam na taj nivo! Onda sam ista kao oni... Neću! Meni je bitno šta ja znam i šta moji najmiliji znaju. Ej, i da jeste tačno, koga boli ku*ac?! - zaključila je Kija.

- Jeste videli? Niste... Doviđennja - rekla je Nadežda.

- I da su videli, koga boli ku*ac?! - rekla je Kija kroz smeh.

Pogledajte razgovor Kije i Nadežde:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • daca

    17. april 2018 | 22:25

    Svi vi koji pisete ruzno o Kristini,ste ljubomorni,neostvareni.Kija je bila odlican dak,vukovac,zavrsila fakultet,govori nekoliko,stranih jezika,plese savrseni,pjeva super,puna sarma,privlacna itd Moze da bira momka,ali je ona,cestita,mlada zena.A,vi razne,ljubavnice,rasturacice brakova i ozbiljnih veza,razne Razije i Dogaji,puknite od pakosti i zlobe.Kija volimo te!

  • DUŠAN

    17. april 2018 | 17:10

    BRAVO KIJA.NISI TI ONI.TI SI OBRAZOVANA,VASPITANA,KULTURNA,DOSTOJANSTVENA ŽENA.

  • Dabre

    17. april 2018 | 13:55

    Zar nije kraljica ova mrvica!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA