Kiju pitali zašto pada na Luninu navodnu dobrotu, ona počela da odgovara, Sloba joj rekao da ućuti i sedne! (VIDEO)

- Ona mene nije drugarica, pa da mi je to uradila iza leđa u celoj ovoj situaciji samo je kriv Slobodan - rekla je Kija

  • 45
Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Prošle noći gledaoci su imali priliku da postavljaju pitanja zadrugarima, a jedno interesantno pitanje odnosilo se na odnos Lune Đogani, trenutne devojke Slobe Radanovića i Kije Kockar, Radanovićeve još uvek zakonite žene.

Sve zbog dijamanta! Kija otkrila šta će uraditi sa burmom i vereničkim prstenom koji je dobila od Slobe (VIDEO)

- Zašto padaš na Luninu navodnu dobrotu i nuđenje hrane? Zar ona koja ti je rasturila brak, koja te ljubomorno gleda i ogovara, može tebi misliti dobro? - pročitala je voditeljka pitanje.

- Ne mogu naravno da mislim ništa dobro o njoj, i na stranu kakva je ona osoba... Svima je jasno da je ona akter onoga što se meni desilo, normalno da ne mogu da imam dobro mišljenje o svemu tome. Imala bih veći problem sa njom sigurno da je ona jedina devojka bila, ali ona je bila samo ta na kojoj se to slomilo i javno je sve bilo... Inače, da nije bilo ovako javno, možda bi se to nastavilo meni iza leđa... - odgovorila je Kija.

- Ajde ćuti, sedi, lažeš ljude! - zasmetao je Slobi Kijin komentar.

- Nisam se tebi obratila uopšte! - odbrusila mu je Kija.

Kija odgovara na pitanja gledalaca, Printskrin: Youtube

- Mene prozivaš, a nisi se meni obratila! - dodao je Sloba.

- Iskreno, baš me više briga, smučilo mi se! Neću da se nerviram više! Neću da me gledaju ljudi kako padam, kako se nerviram, kako plačem... Neću više sebi to da dozvolim, zbog nekoga ko to ne zaslužuje... - rekla je Kija.

- A da li misliš da ona (Luna) može da ti želi dobro, bar što se tiče nuđenja hrane? - pitala je voditeljka.

- Sigurna sam da postoji doza ljubomore od strane nje... Naravno da ne želi da bude prijatelj sa mnom, ni ne treba mi... Mi ne treba da budemo prijatelji. Ali opet, ona mene ne zna, nije mi drugarica, pa da mi je to uradila iza leđa u celoj ovoj situaciji samo je kriv Slobodan, nju mogu samo da gledam kao aktera toga lošeg što mi se desilo i kad je pogledam setim se svega, a onaj ko je meni nešto loše uradio to je Slobodan - objasnila je Kija.

Pogledajte šta je Kija rekla o Luni i Slobi:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    19. april 2018 | 13:32

    Koliko god ga neko podrzavao on je dokazao da je los covek!

  • Dada

    19. april 2018 | 13:11

    Iskreno,ne znas sta pricas!Neverovatno koliko puta si rekla stvari koje se ne podudaraju,tj.pobijas sebe.Te nije ti kriva Luna nista,mogla bi s'njom,te sta ti je uradila ne bi mogla s'njom...sada opet ne bi mogla!Krkala si samo tako kada ti je Lina dala!Ali takav manipulator?Opet ti je stalo do tvog muza!Dakle,zeno odluci se!Samo lud covek ne moze da ukapira tvoju misiju!Ovo je atak na gledaoce koji podrzavaju prevarene zene,ali postene,dostojanstvene...a ne muljatorke!

  • Zemunac

    19. april 2018 | 16:03

    Zasto ne komentarisete njenu dvostruku prevaru, muza i decka ???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA