≫ 

Sve zbog dijamanta! Kija otkrila šta će uraditi sa burmom i vereničkim prstenom koji je dobila od Slobe (VIDEO)

Kija je Nadeždi ispričala koji je sve nakit dobila od Slobe i gde se on sada nalazi

  • 76

Dok je razgovarala sa Nadeždom, Kija je detaljno ispričala šta je uradila sa Slobinim stvarima a potom je pomenula i burme, kao i nakit koji je dobila od njega.

Ako ona uđe u Zadrugu, ništa više neće biti isto: Haos je zagarantovan, a favoriti će se hvatati za glavu (FOTO)

Kija je opisala kako je izgledalo sređivanje kuće nakon što je saznala da ju je Sloba prevario u rijalitiju.

- Kad se sve to desilo, početkom novembra, spremam stan i sklanjam sve Slobodanovo... Dva džaka stvari sam mu poslala ovde, ostalo je još letnjih stvari. Sve sam sklonila i nađem jelku, i prvi put sam ja okitila jelku, uvek je on kitio jelku... Sedim i gledam, kupim flašu vina, kupim sireve i slušam muziku i tako zaspim. Gledam u jelku kao sija, i onda sam... U kolima mi je kesa sa svim čestitkama za svadbu, našim slikama tim malim što sam ja njemu dala, ne znam šta se desilo sa tim slikama - rekla je Kristina i dodala:

Printskrin: TV Pink

- Ne znam šta ću sa prstenjem. Dijamant ne može da se proda, prelep verenički prsten, koliko mi fali. Ja sam ga birala. Belo zlato može da se proda, dijamant ne može... Neću da ga prodam! A burme su prelepe, kombinacija žutog i belog zlata a unutra je ugravirano: 14. maj 2017...  Ništa, daću mu burmu... Imam i prsten i ogrlicu koje sam od njega dobila od njega za rođendan. Prvo sam skinula prsten i nosila ga oko vrata, sada je to kod moje sestre u Holandiji, njoj sam dala. Burmu čuvam, ne znam šta ću sa ovim ostalim, glupo mi da nosim

Kija o Slobi i burmama:

Luna je repera nazvala "debilom", a evo kako Ša komentariše Anabelu i nju:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lela

    18. april 2018 | 23:37

    Brak joj se raspada, nije se jos zvanicno ni razvela, a vec razmislja kako da utopi poklone koje je dobila od muza. Uzas! Izgleda da su u pravu oni koji misle da je njoj samo novac bitan.

  • Pihh

    18. april 2018 | 23:37

    Sad shvatam. Razočarala me je Kija. Odakle mu pare za prsten sa dijamantom i belo zlato ako nista nije radio a ona ga je izdrzavala. Njoj samo treba dobar sponzor. Zuta do pobede, ona mi je sad favorit

  • Ateista

    18. april 2018 | 23:38

    Kija mi se samo u pocetku dopadala kao osoba. Promenila sam misljenje o njoj, zato sto se lazno predstavljala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA