To što rade je klošarski! Miki razočaran u Lunu i Slobu, evo zbog čega su ga razbesneli! (VIDEO)

Đuričić i Radanović su se posvađali oko raspodele budžeta, a onda je Miki u razgovoru sa Drvetom mudrosti otkrio razlog zbog kojeg se toliko razočarao u svoje prijatelje

  • 17
Miki Đuričić, Luna Đogani i Sloba Radanović, Printskrin: TV Pink

Kako je današnji dan predviđen za kupovinu, Nadežda Biljić i Bane Čolak kao ovonedeljni potrčci obavili su kupovinu namirnica za sve zadrugare.

Međutim, Andrijani Radonjić ovonedeljnom vođi, nestao je spisak za kupovinu, pa su Nadežda i Bane morali da krenu bez njega. Nakon ovoga, nastala je prepirka među ukućanima, a Miki Đuričić je iskritikovao Slobu Radanovića zbog sebičnosti, jer se nije ponudio da pomogne onim učesnicima sa najmanjim budžetom.

Kija ronila suze nakon razgovora sa Lunom, u zoru izašla napolje, gledala u nebo i plakala! (VIDEO)

Posle ovoga došlo je do svađe između njih, a zatim je Đuričić otišao do drveta mudrosti gde je objasnio šta se tačno desilo.

Miki Đuričić, Printskrin: Youtube

- Ja sam rekao njemu da mi je neshvatljivo i klošarski da neko ne da sve pare u ovoj situaciji. Šta će njima pare?! Situacija je takva. Otišli su Nadežda i Bane ko mačke u džaku. Nema ko se nije žalio da mu je hrana ukradena, a njima hrana stoji iza kreveta. Luna pita što da da pare za cigare, a ja se pitam što sam ja dao za njenu nadogradnju?! Ima i drugih koji nisu dali, ali mene drugi ne zanimaju. Neću da neko koga ja podržavam da se ponaša klošarski. To što on ne zna da se ponaša pa mi govori da pu*im ku*ac to je njegov problem. Probao sam da im objasnim... Je l' ima smisla da neko ostavlja pare sa strane? Je l' to klošarski? Bojim se da će ovaj pojesti više od mene? Kakvi smo to ljudi?! - rekao je Miki.

Pogledajte šta je Miki rekao o svađi sa Slobom, a spomenuo je i Lunu:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Olja

    24. april 2018 | 16:08

    Miki rece da je Sloba mnogo dobar covek.Izgleda da se predomislio.

  • slucajan

    24. april 2018 | 16:39

    Nisu Sloba i Luna promenili ponasanje. Oduvek su bili takvi samo niko nije to hteo da vidi i da se zamera.Vide i ukucani kako se sve odvija

  • Suza

    24. april 2018 | 17:05

    ONI SU KLOŠARI BILI I OSTALI,SAMO ŠTO JE MIKI TO TEK SADA SHVATIO.EEEE MOJ MIKI.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA