≫ 

Miki došao kod Kije nakon što se vratila iz hitne, a ono što joj je izgovorio dobro će upamtiti! (VIDEO)

- Proputovala si svet, nagledala se svega! Čuo sam ja šta je Zorica rekla, one su sve ljubomorne na tebe! - rekao je Miki

  • 46
Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Kija Kockar pala je u nesvest prošle noći, nakon što je doživela nervni slom posle paklene svađe sa Slobom Radanovićem. Po Kiju je došla Hitna pomoć, a kada se stabilizovala i ponovo vratila u Zadrugu Miki Đuričić je rešio da porazgovara sa njom i da je uteši, pa joj je uputio reči podrške, posle čega se Kristinino raspoloženje znatno popravilo.

Kija posle svađe sa Slobom lupala na kapiju i vrištala da je puste kući, Radanović pokušao da je smiri, ona ga gurnula pa ščepala za lice! (VIDEO)

- Ne možeš ti na silu da tražiš od nekoga da tebe razume. Možeš to da očekuješ, tebi je krivo, povređena si kao čovek, kao žena, kao neko s kim si živela, šta si sve radila za tu vezu... Znači, ženo božija, dođi sebi, bre! Jesi li ti normalna? - pitao ju je Miki.

- 37 dana... Sprdaj se sa budalama, sunčaj se... Sutra ću tražiti tog Džejmsa Blanta da plešemo! - dodao je šaleći se, kako bi je oraspoložio.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Šta je sa tobom da se blamiraš?! Smej se bre, bila si dostojanstvena od kada si ušla i sada si kao prsla... - rekao je Miki.

- Ti mi kaži, ti prsneš svakih 5 dana - rekla je Kija.

- Ja to prsnem da bih ucenjivao, da bih dobio kutiju cigara kada nemam, čokoladicu... I da me ne bi dirali, da mogu da spavam tamo. Ja sam mislio da je tebi ovo lagano, da tebe ništa ne može da uzdrma, da se sprdaš sa njima... To ne liči na tebe, patetično izgleda, jadno. To nisi ti Kristina! Jesi ti jadnica, bednica?! - pitao je Miki.

- Ne, ja ni ne želim da me iko sažaljeva - rekla je Kija.

O ovom snimku svi pričaju! Pogledajte kako je Luna reagovala kada je čula da Kija hoće da napusti Zadrugu (VIDEO)

- Ti si jedina uspešna žena ovde, bile su nekad Viktorija i Tanja u svom poslu. Ti si jedina devojka ovde koja je sa 28 godina napravila lovu, proputovala svet. Ovima je najveći uspeh što su iznajmili gajbe u Beogradu! Proputovala si svet, nagledala se svega! Čuo sam ja šta je Zorica rekla, one su sve ljubomorne na tebe! Ti možeš da prdneš pred svima nama, dok druga da prdne rekli bi: "Vidi ovu kobilu, prdi". Znaš kako si izgledala, kao idiot poslednji - objasnio joj je Miki.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Znam... - potvrdila je Kija.

- Šta tebi to treba, budi dostojanstvena! - rekao je Miki.

Kija posle svađe sa Slobom lupala na kapiju i vrištala da je puste kući, Radanović pokušao da je smiri, ona ga gurnula pa ščepala za lice! (VIDEO)

Pogledajte kako Miki teši Kiju nakon svađe sa Slobom:

VIDEO: Šta meštani sela Kupinovo misle o Mikijevom seksu sa Nadeždom

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rada

    25. april 2018 | 11:30

    Pokazao da moze da moze da se utesi jedna strana a da se ne blati ona druga.bravo

  • jana

    25. april 2018 | 11:27

    Bravo Miki za razliku od Zorice iskreno pricao sa njom

  • Realisticni

    25. april 2018 | 13:15

    Kada bi izasli Miki i Kija iz Zadruge mislim da bi prestao svaki interes za ovaj rijaliti kod onih kojima nisu samo vazni glupost, neukus i nevaspitanje i uz par velikih muzickih solista na kraju svoje karijere.Ko bi gledao rijaliti koji bi postao kopija svih ostalih bez ovo dvoje takmicara poput Kije i Mikija. Ko ne misli kao ja?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA